PCIE grafika do 5-6k

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PCIE grafika do 5-6k

Příspěvek od Cujo »

jaka je v teto cene nej.grafika?
klidne i za min nemusim vse utratit :-)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

At uz to stoji za to..sice krapitek vic..1900GT 6000kc
Mac...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

hehe tak presne toto nechci :-D nepotrebuju highend, chci pouze poradit nejakou mid-end grafiku ;-)
spatne sem se vyjadril :oops:
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ta nevypada spatne... otazka co teploty
co rikate na Inno3D 7600GTS EXTREME a EVGA 7600GT?
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Cujo píše:ta nevypada spatne... otazka co teploty
co rikate na Inno3D 7600GTS EXTREME a EVGA 7600GT?
No teploty by u X1800 neměli bejt tak horentní jako u x1900, který jsou za to linčovaný, ale 7600GT topí míň (mám ji doma - teploty pod 50).

Pokud jde o to Inno3D tak nevim no, značka bez dobrýho jména, ikdyž poslední dobou se to pokouší změnit, jinak výkonem se po přetaktování blíží plnohodnotný 7600GT, ale ta když se přetaktuje tak jí zase ujede (pokud by si dělal Vmod u toho Inna tak se vyplatí víc než plnohodnotná GT) - jinak X1800GTO je stejně obě výkonem porazí, na nižších rozlišeních je to víceméně vyrovnaný, ale od 1280*1024 výš a trochu toho AA a FSAA je GTO díky 256-bit sběrnici o pořádnej kus ve předu.

Já mám doma 7600GT od Leadteku a jsem s ní spokojenej (@620/1600), ale ta X1800GTO je papírově o chlup výkonější a cenově jsou na tom víceméně stejně - tedy já bych být tebou dal přednost pocitu a osobním sympatiím :)

Jinak tady máš test od DD a můžeš si z něj udělat obrázek.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

jinak ja jsem ted znamemu vybiral pc a taky sem bádal nad grafikou v teto cene a vybral jsem taky tuhle: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1800 GTO 256MB, PCI-E
co jsem o ni zjistoval tak nevypada vubec špatně jen ten chladič bude chtit určitě nahradit :wink: [/url]
conky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conky »

http://www.rsc-computers.cz/ hned ta prva 1900GT
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

conky píše:http://www.rsc-computers.cz/ hned ta prva 1900GT
JJ todle je super akce na super kartu - jenom bych se bál o dostupnost.
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

Emulgathor píše:
conky píše:http://www.rsc-computers.cz/ hned ta prva 1900GT
JJ todle je super akce na super kartu - jenom bych se bál o dostupnost.
Jojo, vyprodáno, další cca středa. Ale zase mají být o trochu levnější :o
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Radim Štěpanec píše: Jojo, vyprodáno, další cca středa. Ale zase mají být o trochu levnější :o
Ještě levnější? :o Kde na to berete prachy? Za tu stávající cenu jsem vpřed měsícem a půl kupoval 7600GT :(

Edit: zkušenosti s X1800GTO nemám.
Naposledy upravil(a) Emulgathor dne sob 19. srp 2006, 14:20, celkem upraveno 1 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mate zkusenosti s tou x1800gto od safiru?
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Emulgathor píše: Já mám doma 7600GT od Leadteku a jsem s ní spokojenej (@620/1600), ale ta X1800GTO je papírově o chlup výkonější a cenově jsou na tom víceméně stejně - tedy já bych být tebou dal přednost pocitu a osobním sympatiím :)
Tohle porad lidi ktery vubec netusej jaka ma 1800GTO OC potencional..pri 700/1400 das lehce 9000-9500 v 05..kde je prosimte jakakoliv 7600GT..nema vubec sanci..navic 1800GTo asi uz nebude..konec vyroby

Nepretakovana 1800GTo je v def.slabounka jako cajicek(nerikam ze OC jine pomuze) alee...pockej na 1900GT od Radima..je taky celkem OCfriendly ..ja s ni dal 11000 v 05...7600GT je tragicky pomala sunka(6500b v 05) fuuuj..moc drahaa a pomalaaa :D ta se vyplati tak pri cene 3000Kc..nebo pockej na slevy 76xxx..nebo pockat na 7900GS za 6000kc :)
Mac...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

godlike píše: Tohle porad lidi ktery vubec netusej jaka ma 1800GTO OC potencional..pri 700/1400 das lehce 9000-9500 v 05..kde je prosimte jakakoliv 7600GT..nema vubec sanci..navic 1800GTo asi uz nebude..konec vyroby

Nepretakovana 1800GTo je v def.slabounka jako cajicek(nerikam ze OC jine pomuze) alee...pockej na 1900GT od Radima..je taky celkem OCfriendly ..ja s ni dal 11000 v 05...7600GT je tragicky pomala sunka(6500b v 05) fuuuj..moc drahaa a pomalaaa :D ta se vyplati tak pri cene 3000Kc..nebo pockej na slevy 76xxx..nebo pockat na 7900GS za 6000kc :)
Promiňte pane vševědoucí a neomylný :roll:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Cujo píše:hehe tak presne toto nechci :-D nepotrebuju highend, chci pouze poradit nejakou mid-end grafiku ;-)
spatne sem se vyjadril :oops:
Dávám ti virtuální pohlavek! 8-) Chceš kartu za 6k? Cheš, tak objednávej X1900GT, ať neztrácíš místo ve frontě. Tenhle tejden sem měl doma dvě, co šli/půjdou do sestav a vynikající dojem, skvělej výkon, nádhernej obraz a ta cena, sám už mám jednu zamluvenou pro sebe. Prava, akorát ta dostupnost a chlazení. Ale VF900 to uchladí, sice teploty nejsou nejnižší, hlučnost taky průměrná, nicméně snesitelná ( nj, jede naplno... ), ale artefakty nejsou a na to se hraje.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“