Kdyz palim jakykoliv CD tak mi vubec nenabehne buffer a NERO nebo CLONE CD mi napise paleni selhalo.
Moje konfigurace PC je Athlon XP 2500+ Barton, DFI LANPARTY NF2 Ultra B,2x256MB 333MHz cl2,5 , DVD TEAC a palirna LG 32x10x40x.System Windows XP Proffesional Service Pack 1.
Podle me je to nastavenim biosu nebo Windows.Uz jsem zkousel i vypinani UDMA v biosu a nastavovat ruzny PIO mody ale nic.
Poraďte please.
Problém s CD/RW LG GCE-8320B - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- snake-solid
- Nováček

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- snake-solid
- Nováček

-
Kdyz je sama na kabelu tak jede normal ale kdyz ji dam s tim DVD jak na master tak i na slave mi pada paleni.Ani nenajede bufer.Zkousel jsem si pujcit jeste jinoui mechaniku od znamyho,je to lite-on 32x12x40x a s tou bezi normal pak jsem tam zkousel jeste jednu mechaniku a to obyc LG 52x a s tou to taky pada.Jak na master tak na slave.V jinym PC bezi normal jak s tim DVD tak i s tou LG 52x.
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Tohle se dá skutečně vyřešit asi jen tím, že vypalovačka bude na sec. kanálu řadiče sama. Ne všechny jednotky se spolu snáší. DVD budeš muset dát jako slave k HDD, otestuj si jestli to chodí a nebrzdí to disk. Další možností by bylo vypalovačku a ev.i DVD připojit přes přídavný PCI řadič, v úvahu připadají Kouwelly 571A nebo 571B.