Umisteni AP k antene = problemy a zkusenosti

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Nick
Začátečník
Začátečník

Umisteni AP k antene = problemy a zkusenosti

Příspěvek od Nick »

Potrebuju poradit. Chci si dat AP primo k antene. Mate nekdo zkusenosti jak to chodi? jde mi o teploty (resp vlhkost) muj Edimax 7206Apb pracuje od 0 do 40C a o napajeni AP po UTP kabelu - pasivni ci aktivni prvky? Krabice na AP by mela stacit s krytim IP 55
Vim ze rada provideru to tak dela da AP do krabice......
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

v naší síti je jedno ap na komíně. eletrika se vede kabelem (ne utp) zdola a všechno je nahoře. singál přijímá z jiného ap takže síťovej kabel neni třeba. bleskojistky nikde nemáme a zatím jsme o nic nepřišli :-)
http://www.volyne.net/galerie.html
http://www.volyne.net/_galerie/akce_040 ... _marek.jpg
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

premyslel jsem ze bud napajeni zavedu po UTP nebo primo kabelem 220V, krabice ma dobre IP cili to je OK ale trochu premyslim zda-li AP funguje dobre v zime a parnem lete kdyz pracovni teplota je vetsinou 0 -40C
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Vubec bych se toho nebal. Mam antenu taky na komine, AP v krabici hned pod antenou, elektriku po UTP a zima/teplo mi nedelala zadnej problem.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
DAveDOG
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DAveDOG »

Kámoš má AP taky v krabici na střeše a napájí to po UTPčku a vše mu běží už 2 rokem. Já mámk AP pod střechou ale teplota tam taky klesne na min jak 0. Hlavní je aby na to nepršelo. :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jestli můžeš, tak to dej někam, kde na to nebude přímo svítit slunce...ty asusy co jsme používali občas mrzli. asi přehřátím či co.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“