Levý reproduktor hraje tiše

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
StoMer
Nováček
Nováček

Levý reproduktor hraje tiše

Příspěvek od StoMer »

Na mém starším počítači se zvukovkou Sound Blaster AudioPCI 128 mi hraje jeden reproduktor (levý) o něco málo tišeji a tudiž všechny zvuky slyším jakoby z prava. Myslel jsem že to budou dělat reproduktory ale ty za to pravděpodobně nemůžou jelikož když zapojím sluchátka hraje taky vše mírně z prava. Sluchátka zapojuji přímo do zvukovky. Zajímavé je že třeba pípnutí windows jde z obou reproduktorů stejně, ale jiné zvuky už ne. Testoval jsme to i na zvuku který je mono a stejně to hraje z prava. Nevím si stím rady.

Díky za odpovědi StoMer
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Levý reproduktor hraje tiše

Příspěvek od Josko »

Nemáš zlé vyváženie v nastaveniach zvuku ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

nemas tam pustene to line in ? zkus to vypnut nebo tka to mi taky vzdycky dlelo ze jedna bedna hrala normal a druha strasne malo nahlas a jeste chrcela :)
StoMer
Nováček
Nováček

Příspěvek od StoMer »

Možná se ptám jako naprostá lama ale kde to vypnu, nic takového nemůžu najít. Windows mam v češtině a asi to tam je nějak jinak.
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

toz normalne v ovladani hlasitosti ale mozna ot tam nemas mno, ja kdyz mam ted nastavene 5+1 repro tak to tam tez nemam ale kdyzu sem mel stereo tak to tam bylo ale spis na starem pc mi to vzdycky jebalo... sem vzdycky rozdelaval bedny , kontroloval kabely atak a potom sem zjistil ze je ot takova chujovina
StoMer
Nováček
Nováček

Příspěvek od StoMer »

Myslím že není důvod proč bych to tam neměl. Ale fakt něco jako line in ani v překladu nemůžu v ovladání hlasitosti najít. Ale kdyby to tam nebylo, co jinýho by to mohlo dělat? Je pravda že to nedělalo, začalo to až teď když jsem koupil nový 2.1 repra.
Seppper)
Začátečník
Začátečník

Dobrou noc

Příspěvek od Seppper) »

Dobrou
CPU AMD Athlon X2 4800+ MB Gigabyte GA-MA69G-S3H - AMD 690G
GK N 9600GT 512 MB + Accelero S1 RAM 2GB DDR2 800 A-Data
OTHERS Genius Home Theathre 5.1 + LG 19" Wide + Razer Plasma Edition
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

Zkus je pripojit k nejakemu prehravaci misto sluchatek, pokud bude i tak zvuk posunuty tak je to problem repraku, pokud ne, mas neco zhnileho v pc.
Naposledy upravil(a) Aspon dne pon 21. srp 2006, 21:55, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Aspon píše:Zkus je pripojit k nejakemu prehravaci misto sluchatek, pokud bude i tak zvuk posunuty tak je to problem repraku, pokud ne, mas neco shnileho v pc.
To by som ani nepovedal že je to v PC, skôr niečo zle nastavené, lebo písal pípnutie mu ide normálne z obidvoch rovnako.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
StoMer
Nováček
Nováček

Příspěvek od StoMer »

Z MP3 přehrávače reproduktory hrají pekně, zkoušel jsem to i u kámoše na počítači a taky hrají normálně. A všechno máme snad nastevné uplně stejně
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“