Vymena procesoru
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja viem ze to utiahne ja 200W ale nie je zdroj ako zdroj a pokial ma zdroj aj svoje roky tak ho to na vykone poskodi
ja som vychadzal len z toho ze pisal ze ked nainstalova soudndblaster tak to blblo a ked ho vybral tak to islo a preds PII 400MHZ urcite zozerie viac prudu ako Celeron 300MHZ takze tak
ja som vychadzal len z toho ze pisal ze ked nainstalova soudndblaster tak to blblo a ked ho vybral tak to islo a preds PII 400MHZ urcite zozerie viac prudu ako Celeron 300MHZ takze tak
- M@rtin
- Začátečník

-
Vymena procesoru
Zdar. Chci se zeptat jestli nekdo nevi jestli kdyz menim procesor (je to uz stara deska), tak jestli musim preinstalovat OS, nebo jak to plati obecne? Dik.
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- M@rtin
- Začátečník

-
Menim P II 400 MHz za Celerona 300A (Slot 1). Je to stara herka, ale aspon to chci trochu vylepsit nez budu mit kompa novyho. Vsecko najede atd., ale treba po 2,5 hodinach se to najednou zasekne a musim resetovat. Pak to zase za nekolik se kousne atd. Takze otazka je jestli to chce preinstalovat windows, nebo jestli to nezvlada deska Bxcelka co mam, a nebo je podelanej procesor, ale to by prece neslo vubec. Kdyz jsem mel sb live tak mi tohle delalo taky, ze to hvizdalo a zaseklo se to pri prehravani hudby nebo v nejaky hre, pak jsem to vyndal a uz to bylo dobry. Vetrak je tam dobrej, ten by zvladal i gigac. Teplota je 30 stupnu, coz je ok. Dokonce jednou mi to delalo i to, ze po nabehnuti windows byla modra obrazovka. Ja bych rekl, ze bud je podelana deska a uz to proste nebere nejaky zmeny, nebo to windows se musej preinstalovat, jina moznost me nenapada...
- M@rtin
- Začátečník

-
Zkousel jsem menit ty jumpery a driv jsem mel puvodne toho celerona 300a a a pak jsem ho taktoval na 333 (na uvodnim restartu bylo 350, ale rychlost skutecna byla 337mhz), a to jsem jel na 112 variantu, a ted s tou 112kou 450mhz pentium uz ani nenabehlo, to by mi nevadilo, ale vadi mi to zasekavani, jestli nepomuze reinstall win tak to musim asi vratit zpatky 
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co to je to zase za ptákovinu. Minimum není žádnejch 250W. Na starší krám stačí bohatě i 200W.unnamed píše:podla mna to bude zdrojom aky tam mas zdroj minimum na taky stroj je 250W
Jinak reinstalace Woken je úplně zbytečná. Mělo by to šlapat. Ale vzhledem k tomu, že ty wokna podle toho co popisuješ nebudou v nejlepší kondici, tak by jim reinstal neuškodil.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)