HDD Maxtor a Disketová mechanika
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chyba urcite nebude v HDD............., ale skor niekde v BIOSe..... , ....... Skusal si sa trochu pohrat s nastavenim..... pripadne aktualizovat BIOS.....
Kamos mal podobny problem nedavno.... ( po instalacii 120GB HDD mu prestala chodit FDD.... a na pocudovanie pomohla vymena zdroja....... ten povodny uz nejak nechcel FDD "podporovat" , ale bez HDD behala uplne normalne...... )..........
Kamos mal podobny problem nedavno.... ( po instalacii 120GB HDD mu prestala chodit FDD.... a na pocudovanie pomohla vymena zdroja....... ten povodny uz nejak nechcel FDD "podporovat" , ale bez HDD behala uplne normalne...... )..........
- zusto
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
HDD Maxtor a Disketová mechanika
Uz viac krat sa mi potvrdilo, ze HDD Maxtor 120GB, 7200rpm, 8MB cache mi odmieta spolupracovat s FDD.
Problem je v tom, ze ked zapojim tento disk na normalny IDE radic, tak mi ani BIOS ani nic ine nevie nacitat FDD...
Prosim, poradte, co mam s tym robit.
Dakujem
Problem je v tom, ze ked zapojim tento disk na normalny IDE radic, tak mi ani BIOS ani nic ine nevie nacitat FDD...
Prosim, poradte, co mam s tym robit.
Dakujem
- radimmek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Co mate za desku ?
Mam Maxtora 120GB,8MB cache na Asusu P4P800 a FDD chodi uplne bez problemu !
Mam Maxtora 120GB,8MB cache na Asusu P4P800 a FDD chodi uplne bez problemu !
ASUS P4P800| Intel P4 2,8 HT| 2*256 MB A-DATA DDR400| Sapphire Radeon 9600 Atlantis| Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 7200 rpm (8MB)| DVD-RW NEC ND-2500A| 17" LCD LG Flatron L1715S| HP LaserJet 1010| WiFi 512 Kb/s
- zusto
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
doska a bios
mam dosku Mercury (Via KT 133FX) a bios klasicky award bios z nejakeho decembra 2003 - priamo od kobianu - vyrobca dosky...
inak, toto sa mi stalo uz na viacerych pocitacoc s roznymi konfiguraciami (aj P4 aj AMD Duron/Athlon/Athlon XP)
inak, toto sa mi stalo uz na viacerych pocitacoc s roznymi konfiguraciami (aj P4 aj AMD Duron/Athlon/Athlon XP)
- orange_juice
- Začátečník

-
Re: doska a bios
tvoje desku bude asi hodně stará ...těžko říct jestli si chipset rozumí s diskemzusto píše:mam dosku Mercury (Via KT 133FX) a bios klasicky award bios z nejakeho decembra 2003 - priamo od kobianu - vyrobca dosky...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proč by si starší čipset neměl rozumět s novějším diskem ? Přenosové protokoly IDE jsou zpětně kompatibilní a v případě staršího řadiče, který nepodporuje nové protokoly jako ATA/100 a ATA/133, se automaticky zvolí nejvyšší možná rychlost a na té to poběží. Poběží to pomaleji, ale poběží to...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- zusto
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
viac pocitacov - rovnaky problem
problem je ale v tom, ze aj pri navrhovani viacero novych pocitacov sa mi tento problem vyskytuje...
napr. som navrhoval PC s doskou od Sis, myslim, ze to bola Sis845i, bol tam HDD 120 GB/7200 rpm, 350W zdroj a FDD mi neslapala...
napr. som navrhoval PC s doskou od Sis, myslim, ze to bola Sis845i, bol tam HDD 120 GB/7200 rpm, 350W zdroj a FDD mi neslapala...