Test TV karty

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
flakk
Začátečník
Začátečník

Test TV karty

Příspěvek od flakk »

Co takhle otestovat nějakou TV kartu. Hledal jsem a žádný test jsem nenašel :(
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Ano pár testů na PCT je, ale já měl na mysli interní TV karty ;-)
jbel
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbel »

Určitě by se hodil test digitálních tunerů ... navíc mě osobně by zajímalo i pak zhodnocení funkčnosti v linuxu.
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Hmm taky bych rad mezi necim vybiral noveho kandidata do sestavy.
Doba uz dost pokrocila, takze si predstavuju dual (bud 2x DVB nebo analog+digi), HW enkoder a samozrejme pro PCI-E 8)

Blby je, ze vetsinou je clovek odkazanej na procitani specializovanych for, takze ja se taky primlouvam za prurez soucastnym trhem 8-)

Jako nutnost samozrejme s testy kompatibility nejoblibenejsich programu tretich stran, jako ATV2000 apod.
Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yngwie »

Popravdě v současné době není nikdo, kdo by tyto tunery otestoval :sad: . Pokud znáte nějakého doborníka na slovo vzatého, který by rád na toto téma psal, tak sem s ním.
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
AigorW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AigorW »

Yngwie píše:Popravdě v současné době není nikdo, kdo by tyto tunery otestoval :sad: . Pokud znáte nějakého doborníka na slovo vzatého, který by rád na toto téma psal, tak sem s ním.
Na tvfreaku by se urcite par expertu naslo s potrebnyma znalostma. Problem je se tam pro amatera jako ja na neco zeptat, abych nevypadal jako .... :oops: :roll:
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“