Modrá a zelená...

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Modrá a zelená...

Příspěvek od Michal kule »

rozhodl sem se že si taky udělám vlastní case mod zatím to ještě není hotové tak to vypadá trochu divně :(

koupil sem sem nějakou shit bednu u nás ve městě za směšnych 700 rozhodl sem se že case nebude mít bočnici dal sem tam jen velké plexi dál sem odstranil mříšku u zadního větráku a vyžízl okno do nad mechaniky...
Case měla černou barvu tu sem přestříkal zelenou metalízou a v vnitřek mám v modré metalíze
Obrázek
Obrázek
Obrázek
záslepky sem dal do signální žluté
Obrázek
do záslepky sem dal vypínače na větráčky a neony
Obrázek
pak byla pauza čekal sem až mi příjde osvětlení
Obrázek
na netu sem vyděl na jednom pc kolečka tak sem se rozhod že si je dám taky..
Obrázek

k těmhle obrázkum už nebude koment.. myslím si že je to zbytečné
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

tohle pc slouží jako zdroj barevné hudby proto tam mám toliik neonu ale většinou mi svítí jen spodek..

na pc ještě příde uv plexi a možná nová zelená protože tu co tam mám sem zdupal(foto nepovedene barvy dodám) pak přide ještě dodělání kabelu

tak sem po dlouhé době dodělal předek tak tady mám 2 fota.
Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Michal kule dne ned 19. lis 2006, 10:40, celkem upraveno 2 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No už jsem to psal trochu na ICQ, ale když tady vidím komplet fotky, tak to bohužel vnímám ještě hůř. Je to obrovskej kolotoč. Navíc kombinace barev mi k sobě moc nesedí a v podstatě tam skoro žádná vyjímečná úprava není, je to prostě něco, co udělá každej druhej, navíc mi příjde, že jsi nakoupil hrozně moc "tuningových" komponent a narval je tam bez rozmyslu (např. dva druhy mřížek, apod)...ale ono z toho asi musí každej vyrůst...pak zjistíš, že vypadá líp obyčejnej tahokov než Unreal nebo Radioactive mřížky... :wink:
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:No už jsem to psal trochu na ICQ, ale když tady vidím komplet fotky, tak to bohužel vnímám ještě hůř. Je to obrovskej kolotoč. Navíc kombinace barev mi k sobě moc nesedí a v podstatě tam skoro žádná vyjímečná úprava není, je to prostě něco, co udělá každej druhej, navíc mi příjde, že jsi nakoupil hrozně moc "tuningových" komponent a narval je tam bez rozmyslu (např. dva druhy mřížek, apod)...ale ono z toho asi musí každej vyrůst...pak zjistíš, že vypadá líp obyčejnej tahokov než Unreal nebo Radioactive mřížky... :wink:

no jo máš pravdu ale každý má jiný vkus ale asy to opravdu hodně svítí možná bude lepší když tam dám místo obrovského plexi zpátky bičnici.. tu mám aji vyříznutou jen není nastříkaná
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

hele ja ti do toho nechci moc kecat ale moc to sivi a na lanparty bys byl pan sunglases within ..... co bych ti mohl doporucit tak si vem tu bocnicu a dej si na ni neake kryty kolem tech katod tim myslim ze kdyz ti nebudou ty katody hazet ostry svetlo skrz bocnici ven tak bude vnitrek vizuelne vice videt a nebudes to mit tak "zarivi"
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

strikni si mechaniku + FDD a daj tam radsi tu rizlou bocnicu :)
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

FCBchachar píše:strikni si mechaniku + FDD a daj tam radsi tu rizlou bocnicu :)
flopyna pude do vnitřku case a mechanika pod záslepku
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

neboj z toho vyrosteš :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

kazdej z toho vyroste, ja jeste ted mam v casu nacpanej modro-zelenej hlinikovej vetracek a tri zeleny katody, bohuzel bez okna, takze sundavam bocnici (jak barbarske) a to je potom teprv hukot na LAN party, osvitim s tim pulku sokolovny 8-) ale ale planuji svuj konecne normalni mod, jen co si koupim katody ke svarecce :)
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:kazdej z toho vyroste, ja jeste ted mam v casu nacpanej modro-zelenej hlinikovej vetracek a tri zeleny katody, bohuzel bez okna, takze sundavam bocnici (jak barbarske) a to je potom teprv hukot na LAN party, osvitim s tim pulku sokolovny 8-) ale ale planuji svuj konecne normalni mod, jen co si koupim katody ke svarecce :)
:-D me se to tak líbí ty všechny světla
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

ak je to prvy mod, potom fajn, bola s tym robota a urcite si sa nieco naucil a nabuduce zacnes zlozitejsie. inak ked som uvidel fotky, hend ma napadlo: laserová show, svetelna boure, particle canon, reflektor k protilietadlovemu kanonu :-) fakt to svieti dost, ale ked sa ti to paci, preco ne.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

aaa vypalilo mi to sitnici:) Svetlo, svetlo, jau. Vazne je to trosku preplacany. Uz kdyz sem videl, jak zaslepky do zadku case strikas na jinou barvu nez case me zarazilo. Jinak prace dobra no, ale jak rek Stoobi asi bez rozmyslu.

//Stoobi - promaz OT a bacha na napadání!!!
ChouLu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ChouLu »

Pekny,ale je to Kolotoč, uber barevnost, nesedí ti barvy :( :x
PC: AMD ATHLON X2 7750+BE, 4GB DDR2 800MHz Corsair Twinx,ATI HD4670 1GB,1TB Samsung F1
NTB: Toshiba A210-1AP //Uz nikdy toshibu.K.R.A.M
TV: LCD LG 42LH3000 - FullHD, odblokovane servisní USB
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Na prvních fotkách to vypadalo nadějně, boužel ten fan ve předu mě vůbec nesedí.
Podpis nenalezen.
Strejdak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strejdak »

Na hodech by si byl popularnii... vsechny ty svetylka atd.. to by se lokotocarum urcite libilo. Me se to moc nelibi a nedal bych za to ani penize. 8-)
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Taky bych rekl, ze je to trochu "kolotoc" nic ve zlem. Ale ten mix barev...
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
tigaki
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od tigaki »

nooo , mne sa to paci
alee ... je tam vela rozdielnych farieb , ja by so tam nechal len modru a zelenuzltu ,abo tak nejak
ale je to len cisto moj nazor ,
jokell
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hnus

Příspěvek od jokell »

Tak to je hnus delatr upravy obycejnym rezanim a opicenim se po vosdtatnich dat tam tolik svetel to fakt ne to je hnus nejvetsi.
I blbec může být génius
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Podle mě je tam moc ostrýho světla a ta kombinace barev ,,mi" nesedí.
(být tebou tak to světlo utlumím tak at jde videt prijemne osvetlenej vnitrek a ty barvy bych mirne sladil :) )

P.S aspon ses poucil, priste to bude snad lepsi, doufam :D
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

Napad dobrej. Bohuzel ty svetla uz tadyk byly zminovany.
Modra metaliza by chtela jen jemny modry světlo
Skoda toho vetraku vpredu mohl byt umisten niz aby lepe ventiloval.
Ja se prave rozhoduju jestli u me mam hodit zepredu vetrak na plexi nebo to schovat jako ty.
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
--------------------------------
...vidim to černo-bíle...
!Vlastník kartičky levé půlky zeleného Roomstera (soutěž Bohemia chips)!
xOsiriSx
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od xOsiriSx »

Jak již bylo zmíněno, kombinace modré a zelené není ideální... Tím hůře, že ty vlastně kombinuješ 4 barvy (dva odstíny každé)... A ještě se ty barvy mezi sebou divně prolínají... Možná bych se pokusil například o nějaký plynulý přechod... Nebo udělat v tom nějaký systém...
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“