Předem bych chtěl požádat účastníky diskuze aby se věnovali tématu!
Toto je můj první casemod, takže uvítám jakékoliv připomínky, kritiku či nápady (jen prosím neprobírejte originalitu, to už zde jednou bylo).
Hardware:
MB ASUS P/1-P55T2P4
intel Pentium (100Mhz)
48MB RAM
GK S3 ViRGE
Zdroj IPC (200W)
2x HDD 1,7GB + 2,5GB
Disketová mechanika, CD-ROM
Primecooler PC-C8025L LED blue, Revoltec Cold Cathode 30cm blue
Není to zrovna moderní stroj, ale postačí.

20.08.2006

Rádio - ještě vcelku

Vnitřek rádia

Stará case, již bez komponent

Komponenty

Fan a katoda

První zapojení

Přidán zdroj - to dřevo pod zdrojem ve finále nebude

Další fáze - vše venku, pracuje se na plexi
26.08.2006

Plexi s lambdou (HL FOREVER

Pohled do "case" zespodu - na jeden z vypínačů je zapojeno osvětlení

Vypínač osvětlení v praxi

PC v chodu - co dodat

Spodní okénko

PC + klávesnice

Pohled zezadu. Dole se válejí signalizační diody, s nimi bude ještě potřeba něco vymyslet.

CD-ROM

... a dokonce to i funguje!

Ještě je na tom hodně práce, je potřeba vše uchytit, kabely nějak poupravit a přivázat... Katoda přijde pod disketovku, aby neoslňovala a úroveň světla byla trochu nižší (září to trochu moc).
Omlouvám se za kvalitu některých fotografií, měl jsem půjčený poněkud postarší foťák (můj byl na Slovensku

20.9.2006 NEW
Po delší odmlce přináším pár dalších fotek a informací o stavu projektu.
Casemod je téměř hotov, stačí pouze dodělat zadní stěnu, udělat něco s barvou mechanik (asi půjdou do černa) a ještě pár drobností.
Změny:
Diody ze předního panelu case jsem umístil pod elektronky a vrátil je zpět do rádia.

Zevnitř jsem do rádia umístil 2 UV LEDky, které jsou neustále zapojené, takže i v případě vyplého osvětlení (tj. 40% času

(možná je trochu zmatním, aby se světlo trochu více "rozlilo")

Tlačítko pro zapínání jsem namontoval na prostřední "knoflík", takže se nyní pc zapíná jeho stlačením. Vlevo od něj je vypínač osvětlení (viz nahoře). Jdou vidět také dráty od UV a case diod a adaptér k osvětlovací trubici.

Zdroj je již přilepen a trubice byla přemístěna až úplně dolů, takže osvětlení je nyní trochu nižší, ve skutečnosti ještě menší než na fotkách.
(1. fotka s bleskem, druhá bez)