Padající signál

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
aoyen
Začátečník
Začátečník

Padající signál

Příspěvek od aoyen »

Ahoj, mám wifi a donedávna jelo vše tak jak mělo, ale poslední dobou mám problémy se signálem. Síla signálu je stále stejná ale přesto když něco stahuji tak po nějaké době spadne signál, dám rescan a vše jede zase v pořádku, až do chvíle než zase začnu stahovat. Neví někdo čím to je?
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

No to ja mám od nedávna úplně stejný problem!! Věčinou když mám zaplého Stronga DC a stahuji tak se mi to po nějake te době všechno přeruši a internet mi vůbec nejede. A jede až po restartu. A přitom na vedlejším compu jede net bez problému. :?
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
ice2002
Nováček
Nováček

Re: Padající signál

Příspěvek od ice2002 »

aoyen píše:Ahoj, mám wifi a donedávna jelo vše tak jak mělo, ale poslední dobou mám problémy se signálem. Síla signálu je stále stejná ale přesto když něco stahuji tak po nějaké době spadne signál, dám rescan a vše jede zase v pořádku, až do chvíle než zase začnu stahovat. Neví někdo čím to je?
A myslis wifi pripojeni do netu nebo svoji wifi sit? Protoz ja mam doma taky wifi sit a kdyz je hodne velky traffic tak taky na chvilku vypadne spojeni. Rikam si jestli to treba neni routerem, ci co...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“