1. FCBchacharuv casemod :D

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

1. FCBchacharuv casemod :D

Příspěvek od FCBchachar »

Po 2 mesicich koumani totoho fora sem se rozhod ze taky neco zkusim, tak sem zacal mirne upravovat takovou mirne papirovou case co sem dostal free od tety :lol: Vzhledem k tomu ze v tom bude dobry srotak (Celeron 433 MHz, 256 MB Ram, Integrovana grafarna , max. 50 GB HDD) a bude to slouzit spis jen na stahovani dat pres noc by to mel byt vcelku nizkonakladovy casemod :)

Hlavni cile:
nabrani zkusenosti s primou bruskou, strikanim, brousenim atd atd
ticho
design
svetelka

Puvodni case vypadala asi takto:

Obrázek

Obrázek

Fotky uprav hh:

http://fcbchachar.info/case/P1010295.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010296.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010297.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010298.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010299.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010300.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010301.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010288.JPG
http://fcbchachar.info/case/P1010294.JPG

jinak mozna si nekdo vsim ze tam neni predni dekl :lol:

ten budu vyrabet z plexiskla ikdyz nevim jak to dopadne hh

na bocnicu prijde jeste lemovka a plexi samozrejme , to ale musim jeste splasit :)

od 4teho zari se pak budu snazit co nejrychlejs sehnat diody ad muzu udelat modre,zelene a zlute neony , taky budu muset jeste sehnat 120 cm vetrak dopredu dolu atd

ventilator by mel byt regulvoatelny potakem

jo jinak fotak bych musel roztriskat kladivem a hodit z okna, protoze ta barva vypada v realu uplne jinak je to 5015ka (nebeska modr) a ma 85% lesk :)

nastrik je proveden komaxitem :lol: byla to docela divocina to strikani ale tak nakonec to na nekolik chyb neni zas tak spatne kdyz to bylo free :lol:

reklama: www.prabar.cz

leskne se to luxusne ale to na fotkach nejde nak moc videt :)

jinak sa omlouvam za pravopis atd, za to nemozu jak mi huba narostla :lol:

zatim toho moc hotoveho nemam ale budu se snazit sehant co nejdriv potrebne veci a udelat ten predni dekl :)
Naposledy upravil(a) FCBchachar dne ned 27. srp 2006, 22:07, celkem upraveno 1 x.
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.
Naposledy upravil(a) FCBchachar dne čtv 20. lis 2008, 10:55, celkem upraveno 1 x.
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

prosimte když už tak to hoď na webzdarma.cz protože stahovat každou fotku zvlášť tady asi nikdo nebude :wink: toť začátek a k modu nic tam nevidím a k plánu modrých zelených a žlutých diod jestli budou svítit zaroveň bude to otřesné zatím tam nic moc není, toto je tu pořád, doufám že to aspoň dotáhneš do konce a navíc každý takto začínal a pokud budeš zkoušet a dělat něco dál snad to bude lepčí!!!toť asi vše :)
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jj ty fotky dam jinde sem myslel ze to bude fakcit jak predtim na nahraj ale nak to cele rozrbali uploadnju to jinde mno

jako normalne budou sviti jen modre a ty zelene a zlute neivm jestli tam budu vubec davat ty si spis jen zkusim vyrobit a kdyztak by svitily jen na prepnuti jakoze bud modre nebo zelene nebo zlute// modre nebo zelene+zlute

ale asik zkoncim jen u modrych mno cirkus nechcu :lol:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

nevím osobně bych nepoužil takovou modrou barvu ...je to asi věc názoru... jinak si mohl udělat zajímavější tvar okna ale to už je jedno :)
jinak case je rlzní měl jsem ji 5 let a pochvaloval jsem si ji
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ja sem chtel ale kvuli tem pruduchum to nak neslo :( kdyby tam nebyly tak bych neco zavalil mno :) jinak je to strihane nuzkama na plech :lol://
ta barva vypada uplne jinak a leskne sa to drsne aji hh
//pochvaloval sis ji? mno kua mohla by byt mirne pevnejsi
:lol: :lol: mam problem tam nasadit bocnice :lol: kdyby to udelali pevnejsi tak tam ani nemusi davat ty vyztuhy lol// a taky by mohla byt o kousek vyssi aby tam sel dat zdroj nalezato mno :(
Naposledy upravil(a) FCBchachar dne ned 27. srp 2006, 23:03, celkem upraveno 1 x.
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Docela zajímavej lak i když by bylo zajímavé ho opravdu kvalitně vyleštit, ale měl bych výhradu. Když tam máš mATX desku tak bych zdroj přemístil pod ní aby měl procesor víc vzduchu. Sice je to nějaké Pentium 2, tyhle věcičky se daji chladit pasivně ale chce to trochu prostoru... Jinak zatim neni co hodnotit.
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

no jsou to takove zakladni upravy nic moc
ale provedeni celkem dobre :wink: jen ta modra barva se mi k tomu taky vubec nehodi

a jinak ta case mi teda papirova vubec neprijde :oops:
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ja sem to koumal ze je pod mistem mrte mista mno ale praveze tak to chladi lepe protoze je tam pasiv na procaku a 12 cm vetrak ze zdroje od tama taha vzduch a vyfukuje pryc //

ten lak bys musel videt realne je to komaxit 85% lesk a to se uz nak ani neda lestit ten lesk uz je dany primo v te barve, trochu by to slo jeste lestenkou zavalit nebo tak ale uplne zrcadlo nepotrebuju uz tak se to leskne good // problem bude lestit masku ktera bude normalnim sprejem stejne barvy strikla :lol:

/// vim ze neni co hodnotit je to jen vystrihnuti bocnice, vyrezani kolca pro 12 cm fan a nastrik + transfer strev z jedne case do druhe + nastrik zdroja ale ja sem to tu fiknul uz dopredu ad kdyztak neco poradite nebo tak :)
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Jak tak koukám, tak těchto case bylo ještě víc druhů než jsem si myslel, já mám podobnou viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=72922 a zdroj je tam pěkně nahoře. Jinak bych řekl, že ta case není špatná, akorát ty bočnice, mám úplně stejný problém...pěkně blbě se nasazují.
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mno tu tvoji sem koumal a rikal sem si zej e to to same pak sa podivu zdroj jinak a ted sem si vsim ze mas mechaniky a disketovku pekne vycentrovanou a ja to mam na strane :(
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Urcite je to casemod? Neni to jen prestrikani? :oops:
bzzz
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

FCBchachar píše:ja sem to koumal ze je pod mistem mrte mista mno ale praveze tak to chladi lepe protoze je tam pasiv na procaku a 12 cm vetrak ze zdroje od tama taha vzduch a vyfukuje pryc //
Tak to jo, nenapadlo mě, že tam máš nějakej novější zdroj se 120 fanem (nedocvaklo mi to když jsem koukal na foto zezadu). Ale nějak bych bok toho zdroje upravil... přece je to tam za bočnicí jak pěst na oko...

2 obywan: Myslim že to je teprve začátek a že si FCBchachar ještě pohraje s čelem.
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jj to je fakt jen zacatek :) a na ten zdroj chcu naky cerny obrazek , jako cinsky znak mi prijde ohrany tak najdu naky fajny obrazek a segra mi to vystriha z cerne tapety na kompy a nalepim to tam :) nakeho draka nebo neco proste

// ten zdroj je vyrobeny nak v listopadu 2005 a teta ho mela snad 2 mesice v pc takze vcelku zanovni ale i tak EC shit 300 wattovy :) ale staci predtim toj elo v jine case na nejakem 165 wattovem zdroju :roll:
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zitra jedu pro hranatu buzirku na lemovku a do havirova do OBI pro plexi :) jakou metodu byste pouzili pro pripevneni k bocnici? nytama? nakym tmelem? tavnou pistoli? :lol: , srubama? hrebikama? suchym zipem? magnetem? hmozdinkama , perovym spojem? :roll:
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

FCBchachar píše:zitra jedu pro hranatu buzirku na lemovku a do havirova do OBI pro plexi :) jakou metodu byste pouzili pro pripevneni k bocnici? nytama? nakym tmelem? tavnou pistoli? :lol: , srubama? hrebikama? suchym zipem? magnetem? hmozdinkama , perovym spojem? :roll:
kde v havirove v OBI maj plexi?? ja ho tam hledal a nenasel jsem ho
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

jsem z pv ale v havru mám babku a mají ho v zahradnictví jako tam venku box a jsou tam plexi různých rozměrů tuším že od 25*50-1*50 možná i víc značka hobby glass to snad najdeš!! :)
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ja prave nevim se tam porozhlednu... pockej mysli v OBI v sekci zahradnictvi nebo v nejakem jinem zahradnictvi?// a urezou ho i na miru?
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

OBI havířov(teda teď se tam něco opravovalo ale před tydnem to tam bylo)sekce zahradnictví hned jak jdeš kolem pily kde řežou dřevo,rovně do dveří co vedou ven do zahrad.sekce tak nalevo jsou tabule plexiskel + box s plexi ruzných praktických rozměrů!!
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

FCBchachar píše:zitra jedu pro hranatu buzirku na lemovku a do havirova do OBI pro plexi :) jakou metodu byste pouzili pro pripevneni k bocnici? nytama? nakym tmelem? tavnou pistoli? :lol: , srubama? hrebikama? suchym zipem? magnetem? hmozdinkama , perovym spojem? :roll:
Oboustraná lepící páska na koberce od Den Braven. Drží opravdu hodně :) .
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Odpovědět

Zpět na „Projekty“