Mám od nich Legend 6600GT AGP a topí jak ďas.
65-66°C idle, 95-96°C
Ešte jeden detail - napájanie vetrákov na grafikách je 12V alebo 5V, alebo úplne niečo iné?
Moderátoři: Walker1134, Wilik

To su teploty pocas hrania ci po nom? Zdaju sa mi az neuveritelne nizke...m.Pták píše:ja sem mel na moji nx6600Gt nejvic 50stupnu a ted sem hral asi hodinu farcry a everest me ukazuje 39 stupnunejvic mam kdyz hraju The Sims 2 nevite co s tim je ?ne ze by me to vadilo

Bud se dival na teploty az kdyz vyjel ze hry nebo ma doma fakt kladukupco píše:To su teploty pocas hrania ci po nom? Zdaju sa mi az neuveritelne nizke...m.Pták píše:ja sem mel na moji nx6600Gt nejvic 50stupnu a ted sem hral asi hodinu farcry a everest me ukazuje 39 stupnunejvic mam kdyz hraju The Sims 2 nevite co s tim je ?ne ze by me to vadilo

Alebo má pokazené teplotné čidlo.Jan Machalík píše: Bud se dival na teploty az kdyz vyjel ze hry nebo ma doma fakt kladu

Trošku by som to upresnil, napríklad MSI má Al chladiče, ale sú pokryté vrstvou medi(ale chladia dobre)-u Asus neviem.Shark NX píše:....Teplota je trochu vysoka ....max pre GF66GT je 127C ....cize as tak by som sa toho nebal ... je to sposobene tym ze Referencny chladic je Al + Vsetko ma chladene jednym chladicom. Aj Asus aj MSI maju Cu chladic + HSi maju chladeny osobitne .... Zaistil by som si lepsi AirFlow cez Case vyrezanim Orig Mriezky a nainstalovanim 9cm alebo 12Cm vetrakou

OK, sorry za thread, len mi išlo aj o tú značku Legend, čo je to zač, či je aspoň na úrovni MSI atď čo sa týka kvlality.Thellwin píše: Jinak teplota u GF 6600GT se tady určitě už řešila a ne jednou.