Poradte chladic na MSI K7N2 DELTA L
Moderátor: morke
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Poradte chladic na MSI K7N2 DELTA L
Potreboval by sem poradit jaky chladic dat na T-Breda 2300Mhz osadeneho v MSI k7n2 delta L. Tedka mam original hlinik. od AMD. Uvazoval sem o Gigabyte 3d cooler, ale nevim jestli ho tam bez problemu nainstaluji uz ted mam jenom 1,5 cm medzeru medzi chladicem procesoru a zdrojem. Zdroj mam umistnen hore na lezato.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- spajk
- Začátečník

- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem o tomhle titanu CU5TB aj uvazoval, ale zase ten hluk byl ohodnocen 5-spajk píše:No dal jsem si tam nakonec Titan CU5TB je na tuningu v testech chladicu.Vydava strasnej zvuk ale chladi super,je taky dost tezkej no vsak je to med.Jinak je dobrej.Hlavne ze se tam vleze.
Asi koupim ten Gigabyte 3D cooler, ktery je mozne pouzit i pro P4 a K8. Jenomze zatim ho u nas na slovensku nemaji.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- spajk
- Začátečník

- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim kdy ho k nam dodaji, uz tu byl ale prej ho stahli. Nevim proc, asi skocim do Hodonina a skusim ho koupit tam.spajk píše:Mas pravdu rve hodne ale me na tom zvuku nesejde hlavne ze se toci(4800ot.)Na ten vetrak si pockej myslim ze se to vyplati,pokud mas jistotu ze se tam vleze.Nejak jsem to nezkoumal.
- creco
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
MSI KT6 Delta
mam tu stejnej problem, koupil jsem si
http://www.pctuning.cz/default.aspx?Art ... hapID=4636
kde se mi libil peknej vykon, ale trosku, koupil jsem si ho, chci ho tat do case, a problem, packa skrta o zdroj a porad vypadava, tak jsem si vzal dvoje klesticky, ustrihnul a ohnul a drzi tam, tak ci tak mas problem, a neporadim ti jak ho vyresit, nejspis hot zdroj mimo bednu
http://www.pctuning.cz/default.aspx?Art ... hapID=4636
kde se mi libil peknej vykon, ale trosku, koupil jsem si ho, chci ho tat do case, a problem, packa skrta o zdroj a porad vypadava, tak jsem si vzal dvoje klesticky, ustrihnul a ohnul a drzi tam, tak ci tak mas problem, a neporadim ti jak ho vyresit, nejspis hot zdroj mimo bednu
HP NX6310