Poradte chladic na MSI K7N2 DELTA L

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Poradte chladic na MSI K7N2 DELTA L

Příspěvek od Mtex »

Potreboval by sem poradit jaky chladic dat na T-Breda 2300Mhz osadeneho v MSI k7n2 delta L. Tedka mam original hlinik. od AMD. Uvazoval sem o Gigabyte 3d cooler, ale nevim jestli ho tam bez problemu nainstaluji uz ted mam jenom 1,5 cm medzeru medzi chladicem procesoru a zdrojem. Zdroj mam umistnen hore na lezato.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

No dal jsem si tam nakonec Titan CU5TB je na tuningu v testech chladicu.Vydava strasnej zvuk ale chladi super,je taky dost tezkej no vsak je to med.Jinak je dobrej.Hlavne ze se tam vleze.
Nic
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

spajk píše:No dal jsem si tam nakonec Titan CU5TB je na tuningu v testech chladicu.Vydava strasnej zvuk ale chladi super,je taky dost tezkej no vsak je to med.Jinak je dobrej.Hlavne ze se tam vleze.
Ja sem o tomhle titanu CU5TB aj uvazoval, ale zase ten hluk byl ohodnocen 5-
Asi koupim ten Gigabyte 3D cooler, ktery je mozne pouzit i pro P4 a K8. Jenomze zatim ho u nas na slovensku nemaji. :twisted:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Mas pravdu rve hodne ale me na tom zvuku nesejde hlavne ze se toci(4800ot.) :-D Na ten vetrak si pockej myslim ze se to vyplati,pokud mas jistotu ze se tam vleze.Nejak jsem to nezkoumal.
Nic
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

spajk píše:Mas pravdu rve hodne ale me na tom zvuku nesejde hlavne ze se toci(4800ot.) :-D Na ten vetrak si pockej myslim ze se to vyplati,pokud mas jistotu ze se tam vleze.Nejak jsem to nezkoumal.
Nevim kdy ho k nam dodaji, uz tu byl ale prej ho stahli. Nevim proc, asi skocim do Hodonina a skusim ho koupit tam.
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI KT6 Delta

Příspěvek od creco »

mam tu stejnej problem, koupil jsem si
http://www.pctuning.cz/default.aspx?Art ... hapID=4636
kde se mi libil peknej vykon, ale trosku, koupil jsem si ho, chci ho tat do case, a problem, packa skrta o zdroj a porad vypadava, tak jsem si vzal dvoje klesticky, ustrihnul a ohnul a drzi tam, tak ci tak mas problem, a neporadim ti jak ho vyresit, nejspis hot zdroj mimo bednu
HP NX6310
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“