sluchatka 5.1
Moderátor: CageJ
- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sluchatka 5.1
Ahoj, docela sem koukal ze je uz docela slusnej vyber v 5.1 sluchatkach. Precet sem si o nich par clanku/uvah od uzivatelu a docela se mi zacaly zamlouvat. Jasne, chapu, ze to neni jako 5.1 repro, ale neco navic nez stereo to bude
Jelikoz shanim prave taky zrovna nejaky sluchatka, zacinam uvazovat misto o klasickejch 2.0 o nejakych tech 5.1. Koukam hlavne na filmy, posloucham mp3 a hraju sem tam i nejakou tu online FPS (Call of Duty). Nejsem nijak narocnej (doted sem to vydrzel s obyc plastovejma od Geniuse za 300,-
), takze nepotrebuju naky super progamery za 3000,-. Pokud mate nekdo nejake ty 5.1 sluchatka, napiste jak vam vyhovujou/hrajou, pripadne doporucte
Slysel sem docela kladny ohlasy na Sharkoon COSMIC 5.1, spatny asi nebudou ani ty Teac HP-11, zhruba i v tehle cenove hladine bych si ty svoje pripadne nejak predstavoval. Dik 
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- F1l1p
- Středně pokročilý

Mám doma Ednety 5.1 a slyšel jsem i ty 5.1 sluchátka od Geniusu a každopádně bych za ty peníze doporučil radši nějaké kvalitní stereosluchátka... Ten prostor, který z nich jde ti to stereo fakt moc nerozšíří a kvalita je u 5.1 sluchátek někde jinde (fakt to za moc nestojí). Ty moje sluchátka jsem použil asi 2x a od té doby mi leží na stole a jen se na ně práší.