pri startu windows mi nepravidelne(!) zamrzava pocitac. stava se to tesne pred nactenim uvodni obrazovky. pomuze jen restart a na druhy pokus uz nabehne v pohode (i v nouzaku i v normalnim rezimu).
mel jsem podezreni, ze se to stalo po nainstalovani nejakyho pc studia od samsungu, takze jsem dal obnoveni pred instalaci, ale nepomohlo.
vsehcny drivery se tvari, ze jsou v poradku.
mam amd athlon 64 3200+, mtb GIGABYTE K8NF-9 nForce4 ultra, Kingston 2 x 512MB, Hitachi Deskstar T7k250 200GB, ATI RADEON X1300Pro 256MB DDR2, zdroj fortron 350w
tuhnutí windows xp pro pri startu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Justin
- Nováček

-
- Justin
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Fred Med
- Začátečník

Tuhnutí při startu
No, mě počítač dělá něco podobného:
Zcela nepravidelně po zmáčknutí tlačítka power se občas stane, že se počítač sice zapne, ale nezobrazí se ani úvodní obrazovka (BIOS, selftest) - prostě obrazovka zůstane černá, na počítači svítí kontrola power a HDD, větráčky norm. jedou, LEDka na zákl. desce svítí.. stačí zmáčknout tlačítko RESET na PC a počítač VŽDY najede normálně do Windows a pak už s ním nejsou nejmenší problémy dokud ho sám zase nevypnu. Divné, že?
Myslím ale, že tohle nemá s oper. systémem nic společného, nejdřív jsem podezíral graf. kartu ATI (časem vyměněna za nVidii - problém zůstal) pak monitor (staré CRT nedávno vyměněno za nový LCD - problém zůstal). Ještě by to mohlo být zdrojem - mám Fortron 350W - ten jsem neměnil či zákl. deskou (typ v podpisu). Ale vzhledem k tomu, že při práci na počítači mě to neobtěžuje, tak to neřeším. Už jsem si prostě zvykl, že občas musím startovat PC nadvakrát..
P.S: Jo a memtest jsem zkoušel, paměti jsou zcela O.K., se zákl. deskou kompatibilní
Zcela nepravidelně po zmáčknutí tlačítka power se občas stane, že se počítač sice zapne, ale nezobrazí se ani úvodní obrazovka (BIOS, selftest) - prostě obrazovka zůstane černá, na počítači svítí kontrola power a HDD, větráčky norm. jedou, LEDka na zákl. desce svítí.. stačí zmáčknout tlačítko RESET na PC a počítač VŽDY najede normálně do Windows a pak už s ním nejsou nejmenší problémy dokud ho sám zase nevypnu. Divné, že?
Myslím ale, že tohle nemá s oper. systémem nic společného, nejdřív jsem podezíral graf. kartu ATI (časem vyměněna za nVidii - problém zůstal) pak monitor (staré CRT nedávno vyměněno za nový LCD - problém zůstal). Ještě by to mohlo být zdrojem - mám Fortron 350W - ten jsem neměnil či zákl. deskou (typ v podpisu). Ale vzhledem k tomu, že při práci na počítači mě to neobtěžuje, tak to neřeším. Už jsem si prostě zvykl, že občas musím startovat PC nadvakrát..
P.S: Jo a memtest jsem zkoušel, paměti jsou zcela O.K., se zákl. deskou kompatibilní
PC: AMD Barton XP 2500+, ASUS A7V8X-X (chipset VIA KT400), 2x512MB RAM 333MHz Kingstone, HDD IBM Deskstar 120GXP 60GB, grafika Leadtek GeForce 6600GT 128MB, LCD Samsung 710T
Ntb: ASUS A6JC - Centrino Duo, 1GB RAM, GeForceGo 7300
PDA: Mio P550M - WM5, 512MB, 400MHz, GPS (SIRF3), BlueTooth, WiFi
Ntb: ASUS A6JC - Centrino Duo, 1GB RAM, GeForceGo 7300
PDA: Mio P550M - WM5, 512MB, 400MHz, GPS (SIRF3), BlueTooth, WiFi