problém s Q910
Moderátor: maXXmilian
- AlCapino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problém s Q910
čus, mám Hyundai Q910, a dle všeho by měl být při rozlišení 1280*1024 100 Hz, v nastavení pro obnovovací frekvenci mi to při zaškrtnutí políčka skrýt režimy které nemůže monitor zobrazit ukáže max. 85Hz Při tomto nastavení se obraz chvěje jak posranej. Nevíte čim to je? Je to na reklamaci?
Gigabyte VIA KT600, 2500+ ,512/400 Transcdent JR Cl 2,5,Ati 9600 Pro Ultra 128 MB, WD JB 80GB,
- YohanN
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

No jestli se mu obraz chvěje, tak to žádnej ovladač nezachrání.
Je to HW chyba a ne SW.
Pokud tedy nemá repráky někde u monitoru.
To by se pak ale klepalo pořád nebo by se obraz různě deformoval nebo měnil barvy na okrajích obrazovky.
Ovladač obsahuje většinou jen informace, na kolika Hz monitor, při určitém rozlišení může jet.
Pak také občas obsahuje barevné profily. A taky to, že se název "neznámý monitor" změní na označení monitoru, který máš.
Je to HW chyba a ne SW.
To by se pak ale klepalo pořád nebo by se obraz různě deformoval nebo měnil barvy na okrajích obrazovky.
Ovladač obsahuje většinou jen informace, na kolika Hz monitor, při určitém rozlišení může jet.
Pak také občas obsahuje barevné profily. A taky to, že se název "neznámý monitor" změní na označení monitoru, který máš.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- YohanN
- Začátečník

Právě na to se podle mě ale ptal. Vzal sem to tak, že mu prostě nestačí 85 Hz na tý 19", znám lidi, kterejm to nestačí ani na 17". A na to zobrazení refresh se taky přímo ptal. Tak sem vodpovědělButch píše:No jestli se mu obraz chvěje, tak to žádnej ovladač nezachrání.
Je to HW chyba a ne SW.
hasta la vista
- Butch
- Středně pokročilý

No psal že se mu chvěje, tak že bych neřekl, že je to kolísání jasu(z důvodu málo Hz)
Když se to upřesní, budeme chytřejší
Když se to upřesní, budeme chytřejší
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý

BTW:
Kámoš má tenhle - Q995(19" za cca 7500Kč)
Občas se mu zaklepe obraz a barvy toho monitoru jsou strašně vyblitý.
Nekupovat. Jsou to shity.
No co by taky chtěl, za ty prachy.
Kámoš má tenhle - Q995(19" za cca 7500Kč)
Občas se mu zaklepe obraz a barvy toho monitoru jsou strašně vyblitý.
Nekupovat. Jsou to shity.
No co by taky chtěl, za ty prachy.
- YohanN
- Začátečník

- AlCapino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
čus, tak sem vylovil to CD, a žádný Drivery sem tam nenašel. S barvama sem spokojenej, a a já za ten můj dal 7200,- nechápu proč ten jeho nástupce Q995 , když je horší je i dražší?? Jo a 7200 mi nepříde zas tak málo. Je hodně značek i levnějších, a na Hyundaie sem slyšel , než sem si ho koupil jen chválu
Gigabyte VIA KT600, 2500+ ,512/400 Transcdent JR Cl 2,5,Ati 9600 Pro Ultra 128 MB, WD JB 80GB,
- AlCapino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo a ještě jeden problém s ním mám, když se monitor zapne, obraz je asi o centimetr z jené strany zkrácenej. Ale asi do pul hodky se sám roztáhne, takže ho nemá cenu zvetšovat, neb by byl pak zase o cenťák větší 
- YohanN
- Začátečník

- YohanN
- Začátečník

Tak tohle je divný, mě to dělá přesně obráceně - nejdřív je širokej a pak se stáhne, ale jen ai 2-3 mm z každý strany. Ale tohle konkrétně ti parchanti nevyreklamujouAlCapino píše:jo a ještě jeden problém s ním mám, když se monitor zapne, obraz je asi o centimetr z jené strany zkrácenej. Ale asi do pul hodky se sám roztáhne, takže ho nemá cenu zvetšovat, neb by byl pak zase o cenťák větší
hasta la vista
- AlCapino
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- YohanN
- Začátečník

To bylo tak, jeden známej dělal v prodejně PC, měl ho na stole, tak sem po něm koukal, všechno mi předved, včetně týhle chybičky a nabídl mi tehdy dobrou cenu. Tak sem to s tím vzal, rovnou mi ale řek, že voni maj stanovenou výrobní toleranci, nevím už přesně kolik. Je to jednak rozměr, o kolik se to roztáhne a taky za jakou dobu, reklamujou jen když seš přesAlCapino píše:sviňuchy, jakto že to není na reklamaci? co ti k tomu řekli
BTW předpokládám, žes ho zkoušel natvrdo vypnout a vytáhnout i ze zdi
To sem se zas jedou rozepsal co?
hasta la vista
- Butch
- Středně pokročilý

Roztahování obrazu je dané zahříváním monitoru.
Je to normální. Mělo by se to tak do půl hodiny ustálit.
Obraz se může roztahovat a při tom ještě posouvat.
Normy podle mě na to žádné nejsou. Ale tak do cca 1cm je to v pohodě(rozdíl v roztažení obrazu).
Je to normální. Mělo by se to tak do půl hodiny ustálit.
Obraz se může roztahovat a při tom ještě posouvat.
Normy podle mě na to žádné nejsou. Ale tak do cca 1cm je to v pohodě(rozdíl v roztažení obrazu).
- YohanN
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

// výmaz OT
...posílání driverů na mail řeště přes SZ
...posílání driverů na mail řeště přes SZ