Erorry a chyby v CALL OF YOUAREZ potrebuju pomoct!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lary
Nováček
Nováček

Erorry a chyby v CALL OF YOUAREZ potrebuju pomoct!

Příspěvek od lary »

prosim poradte mi s jednou chybou co mi to pise jak pustim hru a dam new game a loaduje to tak na zacatku loadovani mi to napise eror a napise to presne tohle : crashexit...
exception : file "./src/TerrainNew/geomipmap.cpp' Line : 679 ,MSG : CmipMap Terrain block :: Buildmaps (..) : Unsuported position stream : Terrain.Mat ( chce to po mne nejake geomipmap.cpp nevite co stim nebo kde ten geomipmap.cpp stahnout ? moc rad bych si to zahral , predem diky za odpoved ... )
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me to moje plna verze (koupena v Polsku minuly tyden) nedela ... takze v tom je asi tvuj problem....
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Erorry a chyby v CALL OF YOUAREZ potrebuju pomoct!

Příspěvek od hypnotic666 »

lary píše:prosim poradte mi s jednou chybou co mi to pise jak pustim hru a dam new game a loaduje to tak na zacatku loadovani mi to napise eror a napise to presne tohle : crashexit...
exception : file "./src/TerrainNew/geomipmap.cpp' Line : 679 ,MSG : CmipMap Terrain block :: Buildmaps (..) : Unsuported position stream : Terrain.Mat ( chce to po mne nejake geomipmap.cpp nevite co stim nebo kde ten geomipmap.cpp stahnout ? moc rad bych si to zahral , predem diky za odpoved ... )
A máš podporovanou grafickou kartu? Tahle hra je docela náročná...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
lary
Nováček
Nováček

Příspěvek od lary »

ja mam Ge force 4 TI 4200 , Intel pentium 4 , ram624mb ( ani bych se nedivil ze to je tim ale zda se mi to divny ze to je pri loadovani )
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

lary píše:ja mam Ge force 4 TI 4200 , Intel pentium 4 , ram624mb ( ani bych se nedivil ze to je tim ale zda se mi to divny ze to je pri loadovani )
tak to je jasny na tyhle VGA už to nepojede :-D
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“