prosim poradte mi s jednou chybou co mi to pise jak pustim hru a dam new game a loaduje to tak na zacatku loadovani mi to napise eror a napise to presne tohle : crashexit...
exception : file "./src/TerrainNew/geomipmap.cpp' Line : 679 ,MSG : CmipMap Terrain block :: Buildmaps (..) : Unsuported position stream : Terrain.Mat ( chce to po mne nejake geomipmap.cpp nevite co stim nebo kde ten geomipmap.cpp stahnout ? moc rad bych si to zahral , predem diky za odpoved ... )
Erorry a chyby v CALL OF YOUAREZ potrebuju pomoct!
Moderátor: Baneshee
- lary
- Nováček

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Re: Erorry a chyby v CALL OF YOUAREZ potrebuju pomoct!
A máš podporovanou grafickou kartu? Tahle hra je docela náročná...lary píše:prosim poradte mi s jednou chybou co mi to pise jak pustim hru a dam new game a loaduje to tak na zacatku loadovani mi to napise eror a napise to presne tohle : crashexit...
exception : file "./src/TerrainNew/geomipmap.cpp' Line : 679 ,MSG : CmipMap Terrain block :: Buildmaps (..) : Unsuported position stream : Terrain.Mat ( chce to po mne nejake geomipmap.cpp nevite co stim nebo kde ten geomipmap.cpp stahnout ? moc rad bych si to zahral , predem diky za odpoved ... )
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- lary
- Nováček

-
- Mirkana
- Začátečník

-
tak to je jasny na tyhle VGA už to nepojedelary píše:ja mam Ge force 4 TI 4200 , Intel pentium 4 , ram624mb ( ani bych se nedivil ze to je tim ale zda se mi to divny ze to je pri loadovani )
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W