Project: Black Pearl by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Project: Black Pearl by Stoobi

Příspěvek od Stoobi »

Takže tady je takovej rychlo mod, hned na začátku říkám, že šlo o opravdu rychlou úpravu pro babičku, protože jsem na to měl týden (dárek k narozkám), takže prostě práce za 5pracovních dní, takže nečekejte nic extra. Šlo jen o exteriér, i když interiér je taky stříknutej a kabely tak nějak upravený, ale žádný flexo a nic, interiér jsem ani nefotil.

Jedná se o starou mATX case, která měla ale divnej otvor pro zdroj, resp. pro mATX zdroj, takže to jsem musel předělat. Dále to mělo U bočnici, takže jsem teď udělal vlastně J a I, tedy levá strana jde sundat, ale pravá je napevno s vrchem. Předek je hodně jednoduchej, je to plexi, nakonec přestříkaný, byl to takovej nějakej starej zbytek - navíc hodně poškrábanej, takže jsem to nakonec stříknul komplet. Nahoře je pak jen kryt CD-RW mechaniky. Vepředu jsou dva 80mm fany (původně z CFI) hozený na 5V a foukaj pěkně a jsou tichý, na 12V to byly vrtulníky. Vzadu pak fan není, jen ve zdroji. Takže zadní a boční mřížky jsou pro samovolnou výměnu vzduchu. Jinak asi není co dodávat, jedná se o černej lesklej lak, vyleštěnej, viz obrázky...omlouvám se za umatlanost, ale fotil jsem to dneska ráno těsně před zabalením pro babcu, tak jsem ani nestíhal to pořádně očistit.. :oops:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

vypadá to pěkně, jak reprobedna :-D ... takovej rychlomod bych si nechal líbit taky :) ... i IT-pozitivní babička je good feature :-D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Jako vždy SUPER SUPER SUPER.Na rychlovku je to dost dobré.Nechtěl by jsi mi zadara upravit case?? :wink: :roll:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky, ale je to vlastně jen paintjob, trochu kitování a trochu řezání.

Jen bych ještě doplnil sestavu:
AMD Duron 1GHz
MB Fic AM37 mATX
256MB DDR
40GB WD disk
Teac CD-RW (32x)
grafika integrovaná (32MB)
:twisted: pro babičku akorát.
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Je to vcelku kvalitní práce (místama tam teda mám pocit jsou nějaký oděrky, jestli to teda neni prach), ale nepřijde mi ničim zvláštní. Ale jde o vkus.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ne, zvláštní rozhodně není...prostě jednoduchá linie, nic extra. A oděrky tam nejsou...to je právě to, jak jsem se to pokoušel trošku vyleštit hadrem před focením, ale bohužel prach je sviňa a samotnej hadr nepomohl, no... :oops:
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

řeknu to takhle: Když se řekne jméno Stoobi, vybaví se mi něco nápaditějšího.
Ale jinak nemůžu mít nic proti. Navíc se mi nelíbí to uspořádání větráků - mám rád symetrii :)
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

taky chcu byt tvoja babicka :lol: jiank jak tam mas tu modru diodu tak ta je pod plexisklem a prosviti ten cerny nastrik?
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

já bych řekl, že ta modrá dioda je odraz :wink:
jinak bych řekl, že je to pěkný, takový decentní prostě akorát
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

asi ne prestanes mit rad ( :razz: ) , ale nejak se mi to vubec nelibi :( myslim tim ty "mrizky". vypadaj docela divne jak jsou vypoukle ven :oops:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no vypada to zajimavě, i když mně osobně se tam neliběj ty "vypouklý" mřížky, kdyby byly rovný tak by to imho vypadalo lip, ale to je asi věc názoru
jinak zase perfektní práce, hlavně ten nástřik :worship:
jen bych mněl takový dotaz, kde se to zapíná? :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No mě se tam teda dost nelíbí ty mřížky, prostě tam nesedí,ale jako mod pro babičku je to fakt mazec. Taky bych bral takovou IT babču abych pro ni mohl dělávat PC :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak to mě docela překvapuje, že se ty mřížky nelíběj, já jsem pořád zkoušel, co tam dám a nakonec jsem zkusil právě tyhle mřížky, mám jich tu několik a mě se tam dost líbily, takže jsem je použil. Právě to vykouknutí mě příjde pěkný, ale je fakt, že každému se prostě líbí něco jiného... :)

Zapíná se to pomocí tlačítka na bohu, je vidět na první fotce kompletu, pod ním je pak menší, které ovládá mechaniku. Reset není.

Ta modrá dioda tam opravdu není, je to odlesk od mého PC. Na tehle case není absolutně žádná diodka, prostě absolutní tma...:)

Jinak k mojí IT babičce...ona prostě valí nějaký ty obyčejný hry a teď chce dávat net, takže potřebovala trošku lepší stroj. Tak jsem si řekl, že tu case trošku upravím, no...nešlo o extra nápaditost, prostě tychlou úpravu s jednoduchým designem, což to snad i splňuje... :oops:
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Mě se ty vypouklý mřížky líbí :) Placatý by vypadaly obyčejně, takhle může tvoje IT babička machrovat před návštěvama :D
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Case se mi moc libi, sice to neni velkej projekt jako třeba Fist Alpha nebo Router atd, ale za tak kratkej čas se ti povedlo udělat paradni caes. Imho se ty mřížky do ty jednoduchy linie case docela hoděj.

To by mě zajimalo kolik lidi by chtělo bejt tvojí babčou :-D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

no mě by se asi taky víc líbily ty mřížky placatý, ale hlavně bych řekl, že ve skutečnosti to bude vypadat líp, než jak to je na těch fotkách.

to speedy FX: mě by se docela líbilo, kdyby mi takhle někdo dal PC to jo, ale řekl bych, že to pravý kouzlo je v tom, že si to uděláš sám a pak z toho máš radost, jak jsis to udělal.
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

mensa píše:mě by se docela líbilo, kdyby mi takhle někdo dal PC to jo, ale řekl bych, že to pravý kouzlo je v tom, že si to uděláš sám a pak z toho máš radost, jak jsis to udělal.
O tom žadna, když si to udělaš sam. Ale kolik babč se muže chlubit takovouhle case :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

treba se ji ta case tak zalibi ze zacne taky delat do casemodingu a za chvylu tady budou od ni nejake projekty :lol: :lol: :lol: jinak jak si vyved to tlacitko na ovladani mechaniky ?
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

no me to prijde takovy divny.. moc jednotvarny .. ale jinak jako dobra prace :)
FCBchachar píše:jak si vyved to tlacitko na ovladani mechaniky ?
ja to delal tak ze jsem normalne zespoda pripajel na tlacitko draty a pak to ved na jiny tlacitko :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

já taky tak...prostě napájel na původní tlačítko zespodu na tišťaku dva dráty a ty napájel k tlačítku...nic lehčího asi nejde... :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“