Philips DVP 3040 a ceske alebo slov titulky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
imperator
Začátečník
Začátečník

Philips DVP 3040 a ceske alebo slov titulky

Příspěvek od imperator »

tento prehravas nepozna v titulkoch niektore ceske a slovenske znaky v dikatritike... je nejaky softik ktory by mi z titulkov urobil titulky bez diakritiky ze ked si potom vypalim film z titulkami bez diakritiky aby sa dal aspon ako tak pozerat.... dakujem

/edit

alebo by sa nedalo iba nejako zmenit kodovanie aby ich prehravac zobrazil ale to je asi blbost ;)
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

nikto nic ?? :sad:
Chip.d
Nováček
Nováček

Re: Philips DVP 3040 a ceske alebo slov titulky

Příspěvek od Chip.d »

imperator píše:tento prehravas nepozna v titulkoch niektore ceske a slovenske znaky v dikatritike... je nejaky softik ktory by mi z titulkov urobil titulky bez diakritiky ze ked si potom vypalim film z titulkami bez diakritiky aby sa dal aspon ako tak pozerat.... dakujem

/edit

alebo by sa nedalo iba nejako zmenit kodovanie aby ich prehravac zobrazil ale to je asi blbost ;)
Tak máš nko divný já mám ten samý DVD přehravač a ten mi v pohodě přečtě háčky čárky atd.Musíš si to nastavit v menu.A dát styl tytulku myslím že to začíná na Europen je to hned hruhý styl na výběr.čau
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“