ASUS ENGS7600GS SILENT topí jako ...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Kotoucek
Nováček
Nováček

ASUS ENGS7600GS SILENT topí jako ...

Příspěvek od Kotoucek »

Ahoj Všichni..mám problém s mou grafárnou..mám ji asi 3 dny a zjistil sem, že i ve Woknech mi topí na 78stupňů,což se mi zdá celkem dost. :o V casu přitom luft celkem mám..procesor mi nejde přes 40stupňů.Nevíte někdo co s tím?Je to na reklamačku?Dík..
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Zkontroluj, jak dosedá chladič. Na SHW měli idle 67°C a burn 88°C.

http://www.svethardware.cz/art_doc-4DB4 ... D1CC0.html
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Pasivne chlazena grafika se sama neochladi a proto potrebuje v case dostatecny pruvan.. Pokud tam pruvan neni, tak se nediv ze tak topi..

//edit: Jak mas tedy vyreseny prutok vzduchu v case?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Kotoucek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kotoucek »

No tak podle toho odkazu má v zátěži 80 stupňů což já mám v klidu..hned po načtení woken mám 70 :( Luft mám v casu udělanej klasicky:vepředu větrák co saje dovnitř a na druhé straně další ven.Jinak nic..
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Kotoucek píše:..hned po načtení woken mám 70 :( ....
Je ti jasny ze je to kravina.Hned po nabehu do WIn nemuzes mit 70st :) BTW pri 70st by sis opasiv spalil ruku :)Takze si sahni.
Mac...
Kotoucek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kotoucek »

godlike píše:
Kotoucek píše:..hned po načtení woken mám 70 :( ....
Je ti jasny ze je to kravina.Hned po nabehu do WIn nemuzes mit 70st :) BTW pri 70st by sis opasiv spalil ruku :)Takze si sahni.
No právě..poprvé sem si všiml,že mi topí jak sviňa, když sem na ní zkusmo sáhl a spalil si pracku.. :oops:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

proste sa ti nedobre ochladzuje....Dokup nejaky AC Fan 8/9 a das ho na 5V a budes zlahka ofukovat pasiv, alebo zvys prievan v skrinke. dalsou moznostou je vymenit pasiv za primecooler AL ktorym zrazis teplotu o 35 stupnov dole pri 5V, kedy ho nie je ani pocut. :wink:
rejca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rejca »

No a nebo si vymenit ve skrini bocnici za bocnici s pomalym a velkym fanem :). Tak to mam ja...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Co šílíte? To je naprosto normální. GSky topí všechny, a upozorňoval jsem na to už před půl rokem :-)

Pokud běží stabilně, nemá smysl to řešit.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Kotoucek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kotoucek »

Fajn..pořeším ještě nějak to chlazení.Každopádně díky za rady. :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tu samou jsem dával bratrancovi do kompu a taky jsem se toho leknul, ale v klidu už mu to jede pár měsíců :wink:

EDIT : ještě se opravím : první kousek házel artefakty, takže reklamace a druhej už jede v pohodě...
sgam
Nováček
Nováček

gigabyte 7600gs (agp)

Příspěvek od sgam »

Mám ji pár týdnů, hned po naběhnutí do win hřála přes 70...neřešil jsem to...až při hraní se mi to seklo..a po restartu měla cca 98 stupňů:)) Měl jsem dost blízko ní síťovku, tak jsem všechny pci karty o jeden slot posunul a teď hřeje v klidu 50 stupňů někdy i míň :-D Takže jí zkus udělat trošku místa, aktivní chladič není potřeba.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“