obchazeni:)

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
setesh
Nováček
Nováček

obchazeni:)

Příspěvek od setesh »

pls vim ze to sem nepatri ale ve skole sem na praxich na pc a jsou tu zakazane instalace a ja bych potreboval nainstalovat ovladac na grafiku
protoze bez nej mi tu vse nejak blbne a vse 3d se mi seka:)
nevite nekdo jak obejit administratora?.)
nebo udelat nejakym zpusobem administratorskej ucet
mame divnyho mistra a nechce pochipit ze kdyz to nenainstaluju nemuzu delat v solid worksu atd..
proste delam 3d modely:)
pls poradte
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: obchazeni:)

Příspěvek od X-Spidy-X »

setesh píše:pls vim ze to sem nepatri ale ve skole sem na praxich na pc a jsou tu zakazane instalace a ja bych potreboval nainstalovat ovladac na grafiku
protoze bez nej mi tu vse nejak blbne a vse 3d se mi seka:)
nevite nekdo jak obejit administratora?.)
nebo udelat nejakym zpusobem administratorskej ucet
mame divnyho mistra a nechce pochipit ze kdyz to nenainstaluju nemuzu delat v solid worksu atd..
proste delam 3d modely:)
pls poradte
Nenapsal si co tam mate ze systemy... :stupid: Jestli 98 tak na prihlasovaci obrazovce zmackni ESC, spousta adminu tuhle moznost nezakaze...
Pokud tam mas xp,muzes si treba stahnou bootovaci desketu(cd), ktera zmeni, nebo ti ukaze heslo administratora. Pokud ve skole nemate mechaniky, muzes zkusit treba keyloger. Sezen si nejakej kterej se startuje driv nez se prihlasis a nejak ho dostan na comp ke kterymu se pripojuje spravce (treba pomoci fake adresy na mejla od nejakyho jinyho ucitele, nebo tak). Log si pak prohlidnes a je to. Dobrej keyloger ti umi i poslat log na mejla... Nebo si dej do google hacking a par hodin jen tak prohlizej kazdou stranku kterou to naslo... De jen o to hledat a nebejt linej... :D :D :D :D
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Google.com -> hledej

Kód: Vybrat vše

cd040116.iso
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“