DC++
- Axis
- Začátečník

-
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

DC++ je originální klient (pokud nepočítáme první rádobyklienty tak i první použitelný), na něm je založen CZDC++ a na tom zas StrongDC++. Strong verze 2.02 je dle mého názoru nejlepší klient pro uživatele sítí DC. někde se za něj bohužel kope a banuje, protože má například segmentové stahování (jakási skoronapodobenina pieces z torrentu) což se někde považuje za porušení rovnováhy slotů na DC. ale to se dá do jisté míry kompenzovat emulací kdy se Strong tváří jako klasické DC++.
co se týče funkčnosti tedy DC++ < CZDC++ < StrongDC++
co se týče funkčnosti tedy DC++ < CZDC++ < StrongDC++
ignorelist: kremrole a dezoláti
- snapcase
- Začátečník

a to ste este neskusili RevConnect....
sice neviem ako( nejaky protokol Kademlia), ale dokaze stahovat aj od ludi, ktory niesu na rovnakom hube ako vy...sice je niekedy problem so searchom, pretoze vacsina hubov ma nastaveny limit v sekundach pre dalsie hladanie, ale lepsi a rychlejsi klient asi nie je...
ovsem uz som ho dlho nepouzil, pretoze torrent mi pride sikovnejsi a bezpecnejsi..
sice neviem ako( nejaky protokol Kademlia), ale dokaze stahovat aj od ludi, ktory niesu na rovnakom hube ako vy...sice je niekedy problem so searchom, pretoze vacsina hubov ma nastaveny limit v sekundach pre dalsie hladanie, ale lepsi a rychlejsi klient asi nie je...
ovsem uz som ho dlho nepouzil, pretoze torrent mi pride sikovnejsi a bezpecnejsi..
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
- pavel77
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
StrongDC++ a ADSL problem.
Zkousim rozchodit ten StrongDC++ a nejak se mi nedari
. Kdyz dam stahnout seznam verejnych hubu, tak mi napise vyprsel cas pro pripojeni
. Kdyz skopiruju link hubu do web. prohlizece, tak se neotevre a napise stranka nelze zobrazit
.
Nevite nekdo kde by mohl byt problem? Firewall WinXP i Kerio jsem vypnul a je to stejne. Pripojeni mam od O2 pres ADSL router 2Mb/s.
Nevite nekdo kde by mohl byt problem? Firewall WinXP i Kerio jsem vypnul a je to stejne. Pripojeni mam od O2 pres ADSL router 2Mb/s.
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: StrongDC++ a ADSL problem.
jj ja mam podobny problem na verzii 1.00 RC10 mi to robi to iste a posledny tyzden mam este jeden problem - protse strasne pomale stahovanie, vacsinou tak okolo 6-8 kB/s aj ked net ide MBit/s...neviem cim to je...pavel77 píše:Zkousim rozchodit ten StrongDC++ a nejak se mi nedari. Kdyz dam stahnout seznam verejnych hubu, tak mi napise vyprsel cas pro pripojeni
. Kdyz skopiruju link hubu do web. prohlizece, tak se neotevre a napise stranka nelze zobrazit
.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stahovani neovlivnuje rychlost tveho downloadu, ale rychlost uploadu toho kdo ti data posila.PetoS píše: jj ja mam podobny problem na verzii 1.00 RC10 mi to robi to iste a posledny tyzden mam este jeden problem - protse strasne pomale stahovanie, vacsinou tak okolo 6-8 kB/s aj ked net ide MBit/s...neviem cim to je...![]()
0118 999 881 999 119 7253
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
njn len sa mi zda divne ze doteraz to islo vsetko relativne rychlo a poslednych 5 dni tak strasne pomalycool.user píše:Stahovani neovlivnuje rychlost tveho downloadu, ale rychlost uploadu toho kdo ti data posila.PetoS píše: jj ja mam podobny problem na verzii 1.00 RC10 mi to robi to iste a posledny tyzden mam este jeden problem - protse strasne pomale stahovanie, vacsinou tak okolo 6-8 kB/s aj ked net ide MBit/s...neviem cim to je...![]()
- zombux
- Odborník PCT

Re: RMDC++
hlavní důvod je segmentové stahování, které podle názoru některých adminů/operátorů hubů ničí rovnováhu ve slotech na hubech... osobně si myslím že to je dost zbytečné řešit, hlavně když existuje torrent kde problém slotů a segmentového stahování odpadáManox píše:myslim ze za toto sa dostava permanent banale casto sa mi to nestavalo myslim ze je to naj. klijen len ho treba castejsie upravovat na novsiu ver. inu by ma zaujimalo preco sa zan davaju permanent bany
- Manox
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Limity má aj strongdc++, myslím že sa cez to robí ľahko fakeshare.Manox píše: nepisal tu niekdo ze aj strongdc++ podporuje segmentovane stahovanie pretoze zan sa bany as tak casto nedavaju nebude to v tom ze RMdc++ podporuje aj limity ????

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- zombux
- Odborník PCT

přesně tak, rm je (byl?) profláklej fakerskej klient.Josko píše:Limity má aj strongdc++, myslím že sa cez to robí ľahko fakeshare.Manox píše: nepisal tu niekdo ze aj strongdc++ podporuje segmentovane stahovanie pretoze zan sa bany as tak casto nedavaju nebude to v tom ze RMdc++ podporuje aj limity ????
- NetVirus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- redsaq
- Začátečník

-
- santa999
- Začátečník

Může mi někdo poradit?Mám strong DC++ a od té doby co jedu přes router mi to nechce vyhledávat, normálně se připojím na huby, lidi ode mě stahujou ale já prostě nemůžu vyhledávat.Nevite kde by mohly být problém a jak ho vyřešit??? router mám tento http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1& má vlastní firewall a nevím jestli by to mohl dělat on.Případně co mám v routeru nastavit.Děkuji všem, už jsem bezradnej 
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
musis v routeri nastavit presmerovanie portov NAT, hladaj v setupe nieco ako NAT forwarding , tam si len urci, ze chces povolit porty, ktore najdes v DC++ v nadstaveniach aj TCP aj UDP, potom v DC v connection settings musis nastavit ,,Firewall with manual port forwarding" a do kolonky podtym vlozit tvoju aktualnu IPcku. das OK a restartujes DC
EDIT: pravopisne upravy
EDIT2: a po zadani tych portov do routeru to hlavne nezabudni aktivovat, lebo ti to aj tak nepojde a my nebudeme vedet preco
EDIT2: a po zadani tych portov do routeru to hlavne nezabudni aktivovat, lebo ti to aj tak nepojde a my nebudeme vedet preco
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- zombux
- Odborník PCT

- santa999
- Začátečník

PLS nějak se v tom rouretu nevyznám, tady jsou tři screeny z NAT nastavení a řekni mi pls do kterýho co zadat http://ukazto.com/img/1-o6k1.jpg http://ukazto.com/img/2-8yr1.jpg http://ukazto.com/img/3-k0v1.jpg dík moc, v tomhle se nevyznámmartin850 píše:musis v routeri nastavit presmerovanie portov NAT, hladaj v setupe nieco ako NAT forwarding , tam si len urci, ze chces povolit porty, ktore najdes v DC++ v nadstaveniach aj TCP aj UDP, potom v DC v connection settings musis nastavit ,,Firewall with manual port forwarding" a do kolonky podtym vlozit tvoju aktualnu IPcku. das OK a restartujes DC