Zvětšování a zmenšování obrazu.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Kosta
Nováček
Nováček

Zvětšování a zmenšování obrazu.

Příspěvek od Kosta »

Nevíte někdo co způsobuje, že když otevřu jakoukoliv složku tak se mi roztáhne obraz do všech směrů cca o 1-2mm a když ji zase zavřu tak se obraz zmenší! Bohužel z toho bolej oči takže mám velkej problém a nevim jak to vyřešit! :evil:
Monitor je 19 AOC Spectrum 9GlrsA.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvětšování a zmenšování obrazu.

Příspěvek od martin_CZ »

Kosta píše:Nevíte někdo co způsobuje, že když otevřu jakoukoliv složku tak se mi roztáhne obraz do všech směrů cca o 1-2mm a když ji zase zavřu tak se obraz zmenší! Bohužel z toho bolej oči takže mám velkej problém a nevim jak to vyřešit! :evil:
Monitor je 19 AOC Spectrum 9GlrsA.
ja se obavam ze to vyresis jedine koupi jinyho montaku, protoze to bude elektronikou.. me to taky dela (viz podpis)
ASUS F3T
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Vazne se to deje jen pri otevreni slozky? neni to spis tak, ze kdyz je obraz tmavy tak je mensi a svetly vetsi? Tomuto jevu se rika pumpovani a je zpusoben spatnym zdrojem v levnych monitorech [flame]kamz AOC spada[/flame].

Sosni si treba zde nokia monitor test
http://www.construnet.hu/nokia/Monitors ... _test.html

je tam test, kde se strida bila a cerna obrazovka. Spravne by mel obraz mit porad stejnou velikost. Pokud tomu tak neni tak je problem prave v pumpovani a resenim je koupit LCD tam ti to delat zarucene nebude :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jasně, AOCčka prodávám a některý to dělají, některý ne, upozorňuju lidi co ty monitory chcou že od toho nemaj čekat zázraky, ale holt u nás se radši koupí supr rychle procák, ale čumí se do křápu, vím o čem mluvím, doma mám taky AOC, ale teď používám stejně převážně NB, takže už me to netočí
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ono stači napr. v Excelu "označovat a odznačovat" vsechny pole a na nekterych monitorech se človek nestačí divit jak se mu obrazovka nafukuje :lol: Bohužel, videl jsem to i na podstatne kvalitnejsich monitorech než je zmineny AOC. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kosta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kosta »

Hmm tak koukám že nejsem sám. Ale moc jste mě nepotěšili, ještě zkusim ten prográmek a uvidíme.
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Je to způsobeno lacinou dovolím si říct shitovou elektronikou obvodů pro stabilizaci napájení silových obvodů řádkového rozkladu :x [seriový(darlingtonový) nebo paralelní (mosfetový) regulátor]

Spusti si NOKIA test (střídání bílé-černé plochy) hned poznáš na čem seš :( .
Kosta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kosta »

NANAO píše:Je to způsobeno lacinou dovolím si říct shitovou elektronikou obvodů pro stabilizaci napájení silových obvodů řádkového rozkladu :x [seriový(darlingtonový) nebo paralelní (mosfetový) regulátor]

Spusti si NOKIA test (střídání bílé-černé plochy) hned poznáš na čem seš :( .
:cry: :cry: :cry: Bohužel jsem to už poznal a střídání bílé-černé plochy jsem dal! A co mi to udělalo s monitorem jsem v životě neviděl! :evil: Takovej bordel byl na mě moc!
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Me se ani nehne :P Delta Electronics DA-570
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Hmm. tak jsem se na to taky zaměřil a jsem fakt nasra..! :evil: Ani bych si toho nevšiml, kdybyste tu o tom nepsali. Uspěl bych s tím při reklamaci? Monitor mám teprve 4 měsíce.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“