Zapínání monitoru až po restartu ?
Moderátor: maXXmilian
- spirit64
- Mírně pokročilý

Zapínání monitoru až po restartu ?
Narazil jsem s novou deskou ( gigabyte 965P - S3) na divný problém. S crt flatron f720-p se mi pokaždé stane, že když zapnu pc, tak se monitor nezapne ale pc nabootuje atd. Až po restartu pc se zapne crt.
Tohle se mi na minulé biostar t-force 754 ani předešlé desce nestávalo, není to chyba někde v nastavení power managment v biosu ?
Tohle se mi na minulé biostar t-force 754 ani předešlé desce nestávalo, není to chyba někde v nastavení power managment v biosu ?
- spirit64
- Mírně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

bohužel neMr.Nigga píše:To netuším, nikdy jsem to nepoužíval. Myslím, že ale spíš ne, že to funguje jako klasicky jenom nemusíš nic nastavovat a deska to udělá za tebe. Pokud to bude dělat problémy s monitorem, tak jde o závadu desky a pryč s tím
tak nevim, ale mě to docela se*e, když se mi prostě nezapne monitor a musím to kvuli tomu restartovat, někdy i 2 x, což je už hodně sux.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

To mi povídej, ten můj ASRock někdy prostě vytuhne a musím ho nechat "vychladnout" než se zase rozjede(naštěstí to dělá jen po startu systému) - jenže PC potřebuju denně a měsíc reklamace být bez PC prostě nemůžu 
Odkud jsi ji kupoval? Zkus jim napsat a třeba ti vyhoví. Má ta deska na krabici nějaký nápisi jako "Super OC" a podobný? V tom případě by to mohlo projít snáz...snad
Odkud jsi ji kupoval? Zkus jim napsat a třeba ti vyhoví. Má ta deska na krabici nějaký nápisi jako "Super OC" a podobný? V tom případě by to mohlo projít snáz...snad
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur