Problem s notebookem Acer 4152 TravelMate

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Reghnam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s notebookem Acer 4152 TravelMate

Příspěvek od Reghnam »

Mám problém s mojím notebookem Acer 4152 TravelMate LMi. Jde o to, že se mi už několik dní nedaří rozjet internet a přitom na jiném notebooku to nebyl problém. Chtěl bych vlastně jen vedět, jestli je problém v notebooku, nebo ne. Zatím mi nikdo nedokázal poradit, tak se s nadějemi obracím na Vás..snad budete něco vedět. Celou domácí síť mam v pořádku nastavenou, ale jakmile kabelem připojím můj notebook, tak se prostě nic neděje..internet nefunguje, ale přitom se v siťovém připojení aktualizuje připojení na "Připojeno"..bohužel to je tak všechno co se stane. Dneska jsem zjistil jeden problém, který by mohl napovědět. Instalační balíček ADSL mi doporučuje do příkazového řádku zadat "ipconfig".. což mi na normalním počítači funguje skvěle a vypíše se mi tam přidělená IP adresa, maska podsitě, atd.. jenomže na notebooku mi to napíše normalně "Konfigurace protokolu IP systému Windows" ale to je všechno co mi to napíše.. vynechá to dva řádky a jsem zpátky tam, kde jsem začal.. Jestli mi můžete někdo poradit, budu moc rád.. Předem moc děkuju.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“