Přeskakování oken v Internet Exploreru
Moderátor: Don
- veles
- Začátečník

Přeskakování oken v Internet Exploreru
Obvykle mám otevřených několik oken IE, v jednom čtu, další se natahujou. Ale čert by mne vzal, když se pak IE sám přehodí na okno, které se právě natáhlo (nebo začalo) a já pak musím lovit, v kterém že okně jsem to předtím byl. Nebo hledám v Oblíbených a pic, zas mne to přehodí na čerstvě nataženou stránku. Nedá se tohle nějak zakázat?
Intel Core i5 650, GF GTS 450 1GB, P7H55, 12GB RAM, W7P 64b, HDD 2x 1TB Samsung
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Spis bych na tvem miste asi zauvazoval o nejake nadstavbe IE, ktera umi pracovat s vice okny najednou (napr. NetCaptor, AvantBrowser a pod.) Je to urcite komfotnejsi a navic vetsinou umi i blokovat pop-up okna, flash animace apod., stejne jako vetsina ostatnich konkurencnich prohlizecu, coz by mohla byt pripadne tvoje dalsi volba.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Milhauz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak.Osobně používám MyIE2.Awant taky nejni špatný.A je česky-mám rád když na mě program mluví srozumitelně.Awant tuším taky.Jiri Drak píše:Spis bych na tvem miste asi zauvazoval o nejake nadstavbe IE, ktera umi pracovat s vice okny najednou (napr. NetCaptor, AvantBrowser a pod.) Je to urcite komfotnejsi a navic vetsinou umi i blokovat pop-up okna, flash animace apod., stejne jako vetsina ostatnich konkurencnich prohlizecu, coz by mohla byt pripadne tvoje dalsi volba.
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka

- Milhauz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak.Osobně používám MyIE2.Awant taky nejni špatný.A je česky-mám rád když na mě program mluví srozumitelně.Awant tuším taky.Jiri Drak píše:Spis bych na tvem miste asi zauvazoval o nejake nadstavbe IE, ktera umi pracovat s vice okny najednou (napr. NetCaptor, AvantBrowser a pod.) Je to urcite komfotnejsi a navic vetsinou umi i blokovat pop-up okna, flash animace apod., stejne jako vetsina ostatnich konkurencnich prohlizecu, coz by mohla byt pripadne tvoje dalsi volba.
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka

- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Milhauz píše:Tak nějak.Osobně používám MyIE2.Awant taky nejni špatný.A je česky-mám rád když na mě program mluví srozumitelně.Awant tuším taky.Jiri Drak píše:Spis bych na tvem miste asi zauvazoval o nejake nadstavbe IE, ktera umi pracovat s vice okny najednou (napr. NetCaptor, AvantBrowser a pod.) Je to urcite komfotnejsi a navic vetsinou umi i blokovat pop-up okna, flash animace apod., stejne jako vetsina ostatnich konkurencnich prohlizecu, coz by mohla byt pripadne tvoje dalsi volba.
Taky používám MyIE2 a nemůžu si vynachválit...
- veles
- Začátečník

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- veles
- Začátečník

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: