Nazdar potreboval bych poradit chtel bych pro znamou notebook na vejsku nechce zadny delo neco okolo 16000 s DPH jedina podminka je WiFi
//D.M. upraven nadpis
Notebook okolo 16000KC student, wifi
Moderátor: Don
- KillerShot
- Začátečník

-
- malidian
- Mírně pokročilý

-
Nový, repasovaný?
Jestli nový, tak se poohlédni po nejlevnějších HP, IBM/lenovo Thinkpad, případně i Asus ale do 16K Kč se asi nevejdeš, určitě ne s OS. Vzhledem k tomu, že chce notebook na VŠ, což znamená časté přenášení, tak jinou značku moc nedoporučuji, snad ještě Toshibu, ale nevím, jestli Toshibu Satellite L100-112, mně přijde taková moc plastová.
Jestli nový, tak se poohlédni po nejlevnějších HP, IBM/lenovo Thinkpad, případně i Asus ale do 16K Kč se asi nevejdeš, určitě ne s OS. Vzhledem k tomu, že chce notebook na VŠ, což znamená časté přenášení, tak jinou značku moc nedoporučuji, snad ještě Toshibu, ale nevím, jestli Toshibu Satellite L100-112, mně přijde taková moc plastová.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. 
- KillerShot
- Začátečník

-
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak presne Aceru se chtel verntom takticky vyhnout
Ty sou co se tyce zpracovani urcite nejhorsi. Mozna nejaky Fujitsu bys jeste mohl zahrnout do vyberu. Delaji i hodne levny modely a pritom to neni takovej kram jak Acer (spokojeni uzivatele Acer notasu nechť posledni vetu ignoruji
)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: