Co myslíte o Notebooku HPnx6325 - EY352EA?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Kakho
Nováček
Nováček

Co myslíte o Notebooku HPnx6325 - EY352EA?

Příspěvek od Kakho »

Ahojky, vybírám si notebook a zaujal mě tento model. Mně osobně to přijde, že se to tváří jako kvalita za rozumnou cenu. Potřebovala bych něco, co v podstatě nahradí stolní PC pro studenta, takže aby to zvládalo prohlížení stránek v internetu, word, excel, icq najednou, popřípadě skype, nebo hudbu k tomu...Dál bych chtěla,aby to bylo fyzicky zdatné a mělo trvanlivou baterku. Co myslíte? Dobrá volba nebo mi prosím doporučte něco rozumnějšího... Díky moc :-D Kakho...jo maximalní cena okolo tech 22 000...

kouknout na něj můžete tady: http://www.pcexpert.cz/notebooky/hp-nx6325-ey352ea

Jo a ještě jsem zapomněla, je lepší, když je tam předinstalovaný Windows XP nebo stačí DOS a šikovnej kamarád?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Na abys měla nootebok jako náhradu stolního PC by musel ten nootebok stát kolem 40k.

K tématu: Myslím, že to stačit bude, ale koupil bych další 512Mb Ram. Předpokládám, že ho budeš mět do školy takže nejspíš přikup cestovní baterku.

//Pokud máš možnost podívej se do Computeru 17/06 je tam test nooteboků do 22k. Vyhrál to myslím nějaký Dell. Ještě se do něho podívám.

//Překlepy. :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“