SB 5.1 LIVE DIGITAL

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Paintsoldier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SB 5.1 LIVE DIGITAL

Příspěvek od Paintsoldier »

mám tu jeden závažnej problém mám zvukovku SB LIVE 5.1 Digital a repro Genius HT 5.1...ty ve dřevotřísce...múj problém je v tom ,že mě přestal fungovat absolutně subwoofer myslel jsem,že je chyba v zesilovaci ale očividně je spruz jinde pokud totiž na repra připojím televizi tak woofer funguje.......we widlích je vše nastaveno ok.....ne zkoušku jsem přenesl kompot k sousedovi kterej má totožné repro a u něj mě woofer funguje ...kabel je taky ok test byl proveden s jeho i mym kabelem((( už vážně nevím....neřešil jste to taky něgdo ....poradte
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

no urcite je problem vo zvukovke, skusal si zapnut v nastaveniach bass redirection je to v creative surround mixeri v polozke settings. pozor funguje len pri nastaveni 5+1
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

A máš to připojený jedním drátem přes digitál, nebo hafo drátama přes analog ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

inac ta live je poriadna sunka, dnes si idem po fortisimo III v testoch je omnoho lepsia ako live takze som zvedavy, mne live tiez robi problemi v hrach najma, ked zacne praskat zvuka podobne,
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Pepo píše:inac ta live je poriadna sunka, dnes si idem po fortisimo III v testoch je omnoho lepsia ako live takze som zvedavy, mne live tiez robi problemi v hrach najma, ked zacne praskat zvuka podobne,
Live není šunka. Neříkám, že je to bůhví jaký zázrak, ale je to vcelku dobrá zvukovka. Pokud ti praská zvuk, Live za to nemůže, to bude spíš někde v ovladačích. Zkus stáhnout nový a uvidíš...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“