Acer - zkušenosti
Moderátor: Don
- Krajda
- Nováček
-
Acer - zkušenosti
Nazdar lidi, někdo mi Acer vymlouval a někdo zase doporučoval... Může te mi tu napsat vaše zkušenosti s touto značkou?
//D.M. upraven nadpis a btw: tvůj podpis nesplňuje pravidla oprav si to
//D.M. upraven nadpis a btw: tvůj podpis nesplňuje pravidla oprav si to
- STANIK#007
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Acer se vyrábí ve více řadách a tomu odpovídá kvalita. Levné madely se příliš nehodí na přenášení. Musím ale říct, že raději Acer, než-li Umax či Prestigio.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 76&start=0
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 76&start=0
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Jinak tedy zkušenosti celkem kladný...
Jak již jsem psal, neměl jsem v oblibě hlavně low-end typu Acer Aspire 3003LMi a podobný (praskaly panty, špatné mechaniky, HDD), dnes jsou v prodeji nové low-end modely, které moc neznám, tudíž předem neodsuzuji. Stejnak ale nevidím moc důvodů volit Acer, když za téměř stejnou cenu můžete mít HP či Asus obdobné konfigurace. Imho se vyplatí pár korun připlatit...
Jak již jsem psal, neměl jsem v oblibě hlavně low-end typu Acer Aspire 3003LMi a podobný (praskaly panty, špatné mechaniky, HDD), dnes jsou v prodeji nové low-end modely, které moc neznám, tudíž předem neodsuzuji. Stejnak ale nevidím moc důvodů volit Acer, když za téměř stejnou cenu můžete mít HP či Asus obdobné konfigurace. Imho se vyplatí pár korun připlatit...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Muj Acer (v popisu) je právě v servisu. Pravděpodobně odešel HDD. Naštěstí je ještě v záruce, ale příště už si raději koupím jinou značku...
Gigabyte EX38-DS4 X38, Intel C2D E8400, Corsair 2x1024 MB DDR II 1066 MHz, GigaByte ATI HD3870 512 MB, WD 640 GB, Corsair HX620 620 W, Thermaltake Mambo VC2000, WinVista Home Premium CZ SP1
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam doma z rady 5024 a spokojenost
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Dejva27
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- maffioso
- Nováček
-
Kamarad ma Acer z 3000 rady. Zatim byl behem prvniho roku podruhe na reklamaci.
1. reklamace - prestaval fungovat mezernik (podle servisu Aceru je to pry celkem casta zavada u techto nizsich modelu).
2. reklamace - opet mezernik + vadna integrovana graf. karta, takze vymena cele zakl. desky.
To s tim mezernikem je o to lepsi, ze klavesnici na NTB prilis nepouziva, doma jede pres klasickou klavesnici na USB. Takze podle nej - Acer uz nikdy vice. I kdyz si myslim, ze drazsi modely na tom snad nebudou tak spatne.
1. reklamace - prestaval fungovat mezernik (podle servisu Aceru je to pry celkem casta zavada u techto nizsich modelu).
2. reklamace - opet mezernik + vadna integrovana graf. karta, takze vymena cele zakl. desky.
To s tim mezernikem je o to lepsi, ze klavesnici na NTB prilis nepouziva, doma jede pres klasickou klavesnici na USB. Takze podle nej - Acer uz nikdy vice. I kdyz si myslim, ze drazsi modely na tom snad nebudou tak spatne.
- malidian
- Mírně pokročilý
-
To je přesně ono, obdobné řady Aceru brutálně kazí pověst a řada Acer Aspire 3000 tomu imho dominuje. Není třeba odsuzovat Acer jakožto celek, maximálně určité řady v low-endu.maffioso píše:Kamarad ma Acer z 3000 rady. Zatim byl behem prvniho roku podruhe na reklamaci...
- durontm
- Nováček
Acer PDA
Nemohu sice pomoci s vyberem notase. Nicmene kdyz vidim tu spatnou povest nizsich rad notasu od Aceru, tak musim dodat toto:
Vlastnim Acer n50 Premium - PDA, coz je nejvyssi rada PDA od Aceru, samo ve svoji dobe. Nicmene toto PDA bylo cenove trosku nize nez ostatni znacky, tak jsem do nej sel. Jsou s nim same problemy a vecne je v servisu. Tak ctu dalsi recenze a odkazy na Acer. Nenasel jsem snad nic pozitivniho.
Zaverem: Acer vyrabi na prvni pohled pekne veci, za nizkou cenu s dobrym vybavenim. Jenze jsou to proste smejdy. Je to jen muj nazor, ale uz nikdy v zivote bych si NIC, opakuju N I C od Aceru nekoupil!!!
Vlastnim Acer n50 Premium - PDA, coz je nejvyssi rada PDA od Aceru, samo ve svoji dobe. Nicmene toto PDA bylo cenove trosku nize nez ostatni znacky, tak jsem do nej sel. Jsou s nim same problemy a vecne je v servisu. Tak ctu dalsi recenze a odkazy na Acer. Nenasel jsem snad nic pozitivniho.
Zaverem: Acer vyrabi na prvni pohled pekne veci, za nizkou cenu s dobrym vybavenim. Jenze jsou to proste smejdy. Je to jen muj nazor, ale uz nikdy v zivote bych si NIC, opakuju N I C od Aceru nekoupil!!!
Venice 3000+@2600MHz, MSI K8N Neo4-F (PCB 3.0), GigaByte MAYA GV-NX66128DP Turbo 128MB PCI-E, Samsung 512Mb 480Mhz, 200GB WD2000JD S-ATA, 2x 8cm Arctic Cooling TC, Fortron ATX-350PNF 350W
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: