MSI 6600GT Diamond - artefakty již při startu PC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- sisikar
- Začátečník

-
MSI 6600GT Diamond - artefakty již při startu PC
caute mam MSI 6600GT DIAMOND 556/1113MHz
pri spusteni pocitaca sa mi stalo ze ked bootuje windows ale aj hned tie prvee obrazovky pri spusteni compu, cez monitor blikaju vertikalne ciarocky a vo Windowse mi blika obrazovka. frekvencie som nastavil na 400/800mhz a problem dalej pretrvava. ked chcem spustit nejaku hru tak zamrzne komp a zase tam su tie vertikane cervene a bliele ciarocky. mam 2400+ AMD athlon (2000mhz) 1280 MB ram a tu 6600GT. PORADTE mi prosim!!!!!!! co mam robit, ja si myslim ze je asi pokazena grafika.
//edit Thellwin - upraven název threadu
pri spusteni pocitaca sa mi stalo ze ked bootuje windows ale aj hned tie prvee obrazovky pri spusteni compu, cez monitor blikaju vertikalne ciarocky a vo Windowse mi blika obrazovka. frekvencie som nastavil na 400/800mhz a problem dalej pretrvava. ked chcem spustit nejaku hru tak zamrzne komp a zase tam su tie vertikane cervene a bliele ciarocky. mam 2400+ AMD athlon (2000mhz) 1280 MB ram a tu 6600GT. PORADTE mi prosim!!!!!!! co mam robit, ja si myslim ze je asi pokazena grafika.
//edit Thellwin - upraven název threadu
Naposledy upravil(a) sisikar dne ned 24. zář 2006, 16:17, celkem upraveno 1 x.
- janis
- Začátečník

- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak updatnem bios na grafike ??janis píše:Takhle se většinou projevovala vadná paměť nebo nevhodně nastavená časování pro ni - nemohla se ti odvařit při tom OC?Pokud seženeš originální BIOS,můžeš zkusit přeflashovat ten stávající na kartě,jestli náhodou není porušený - jinak asi bude na řadě reklamace.
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- janis
- Začátečník

- sisikar
- Začátečník

-
- sisikar
- Začátečník

-
janis píše:Takhle se většinou projevovala vadná paměť nebo nevhodně nastavená časování pro ni - nemohla se ti odvařit při tom OC?Pokud seženeš originální BIOS,můžeš zkusit přeflashovat ten stávající na kartě,jestli náhodou není porušený - jinak asi bude na řadě reklamace.
casovanie som na nej nemenil, iba som ju nadtaktoval cez windows, presiel som cez 3d mark 03,05,06 a ziadne artefakty
- janis
- Začátečník

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co je to za znacku zdroje? Je mozne, pokud je to nejaky noname, ze casem proste odchazi a uz tech 350 (pokud vubec nekdy dal) neda.sisikar píše: no ja mam 350W a ja na nom ficim uz 2 roky a s touto grafikou 1 rok a frekvencie boli 556/1113 stale . a zrazu jedneho dna toto
Pokud mas moznost, pujc si od nekoho jiny a poradne otestuj.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Ten název threadu pouze odrazuje ostatní usery...
K věci: S tímto jsem se setkal u jedné novější karty MSI 6600 Diamond. Pomohl flash BIOSu VGA na starší verzi (ale je to na vlastní nebezpečí).
Verze pro PCIe je tady:
K věci: S tímto jsem se setkal u jedné novější karty MSI 6600 Diamond. Pomohl flash BIOSu VGA na starší verzi (ale je to na vlastní nebezpečí).
Verze pro PCIe je tady:
Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/6600EDIA.rar- sisikar
- Začátečník

-
Shit píše:Ten název threadu pouze odrazuje ostatní usery...
Verze pro PCIe je tady:Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/6600EDIA.rar
Ja mam AGP verziu. Teraz uz mi to nerobi pocas bootovania a neflashoval som bios ale ked spustim nejaku 3D aplikaciu alebo hru tak to artefaktuje ako sialene. Frekvencie su na default a skusal som dat aj nizsie. Pri pretaktovani nemozem dat teraz frekvencie nad 400/ 800Mhz a predtym som fical na 556/1113Mhz. asi ju zreklamujem
- janis
- Začátečník

Mrkni se,jestli máš při bootu tohle označení na monitoru:
NV43 p218 sku2 VGA BIOS
MSIN8989MS.201Version 5.43.02.35.07
Copyright (C) 1996-2004 NVIDIA Corp.
Tenhle BIOS z AGP verze MSI 6600GT se 128MB ti můžu eventuelně poslat.
A sorry za OT,ale 1280MB RAMky máš v jaké konfiguraci,prosímtě?Nepřebývá tam nula?
NV43 p218 sku2 VGA BIOS
A sorry za OT,ale 1280MB RAMky máš v jaké konfiguraci,prosímtě?Nepřebývá tam nula?
- sisikar
- Začátečník

-
normal 1024 a 256 nemam dual chanel. Mam ten isty bios co si napisaljanis píše:Mrkni se,jestli máš při bootu tohle označení na monitoru:
NV43 p218 sku2 VGA BIOS
//Dzin: Po 3. ti říkáme změn si ten otřesnej název thradu!
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sisikar
- Začátečník

-
- janis
- Začátečník

Ten BIOS si můžeš stáhnout tady:
http://www.mvktech.net/component/option ... ,category/
a na stejném webu je i NVFlash na flashování.Jestli ji máš ovšem v záruce,tak bych ji asi reklamoval - mohl bys dostat novou a fakt to vypadá na problém na kartě...
http://www.mvktech.net/component/option ... ,category/
a na stejném webu je i NVFlash na flashování.Jestli ji máš ovšem v záruce,tak bych ji asi reklamoval - mohl bys dostat novou a fakt to vypadá na problém na kartě...