Problem so zdielanim netu @RPC sluzba

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problem so zdielanim netu @RPC sluzba

Příspěvek od Spirit »

ludia poradte. pokusam sa zapnut zdielanie netu cez wifi kartu a zaroven pouzit ip napr. 192.168.0.1 (na servry), ale ten hnup mi vypne primarnu LAN kartu a vypisuje ze mu chyba RPC server.
Obrázek
Mam nlite-nuty system, ale nic take ako RPC som neodoberal. Nevie niekto ako doinstalovat tuto sluzbu (dll) pripadne kde v registroch to zapnut?
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

/Edit:

Problem je, ze ja som asi v nlite odstranil nechtiac zluzbu Remote procedure calling (Spravce vzdaleneho pristupu) a to je prave to RPC ktore nedokaze spustit. V spravcovi sluzieb RPC nedokazem ani spustit, pretoze mi chyba asi nejake dll. Neviete ako to rozbehat? Netusite co mam nahrat zo zdraveho systemu? wifi potrebujem rozbehat a system som preinstalovaval sotva 2 tyzdne dozadu
Petulko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petulko »

Spirit píše:/Edit:

Problem je, ze ja som asi v nlite odstranil nechtiac zluzbu Remote procedure calling (Spravce vzdaleneho pristupu) a to je prave to RPC ktore nedokaze spustit. V spravcovi sluzieb RPC nedokazem ani spustit, pretoze mi chyba asi nejake dll. Neviete ako to rozbehat? Netusite co mam nahrat zo zdraveho systemu? wifi potrebujem rozbehat a system som preinstalovaval sotva 2 tyzdne dozadu
co to mam donstalovat.. hladam to a nemozem to najst...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“