Chieftec nebo Akasa

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Aquac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Chieftec nebo Akasa

Příspěvek od Aquac »

Poraďte mi prosím kterou skříň si mám koupit. Cenově tak 2500-3500 s dph. Pokud byste mi poradili tu Akasu, tak bych ten doplatek přežil. Chtěl bych, aby nebyla moc hlučná a měla dobře vyřešené chlazení.
Co sem si pročítal forum tak hodně byl chválený ten chieftec, ale zase se mi vzhledově nelíbí tolik, jako ta akasa.

1. Chieftec LBX-02B-B-SL

2. AKASA Eclipse-62

Takže která je podle vás lepší, taky by mě zajímal obsah balení a hlavně která má líp vyřešené chlazení.

Diky za rady
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ja bych bral asi tu akasu myslim si ze ma lepsi provedeni jen ten predni fan neni moc dobry byla by tam lepsi 120mm

a u toho chieftecu se mi nelibi reseni chlazeni disku jinak me se ale vzhledove libi vic az na tu levou bocnici :wink:
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Ta Akasa má ještě jednu variantu, která taky není k zahození
http://pc.itek.cz/k_350-Skrine-Akasa-Sp ... -Mirage-62
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

Oneeye_IO píše:Ta Akasa má ještě jednu variantu, která taky není k zahození
http://pc.itek.cz/k_350-Skrine-Akasa-Sp ... -Mirage-62
tak to bych bral okamzite ale ta cena :( :( na to opravdu nemam
Aquac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aquac »

No ovšem ta AKASA Mirage-62 ta vůůbec není k zahození, ale ta nelidová cena :( .
... jen ten predni fan neni moc dobry byla by tam lepsi 120mm
U té Eclipse-62 by podle recenze měly být i ve předu 120mm fan ne?

Tak já nevím kterou, ale furt jsem spíš víc rozhodnutý pro tu akasu. To by chtělo někoho kdo ji doma už má, aby se vyjádřil.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

osobně bych v tomhle případě byl taky pro Akasu...u Chiefa je bohužel problém s disky, které často dost vibrují v tom koši. Ale jinak je to dobrá a pevná case, ale podle všeho je Akasa zajímavější. Ale zase asi o něco menší...

A ta Mirage-62 je opravdu nádherná...
Aquac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aquac »

Tak asi vezmu tu Akasu. Ale ještě bych chtěl slyšet názor někoho, kdo tuhle case už má. Našel by se někdo?
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Akasa Eclipse je dokonalá skříň, kdybych na ní měl, tak bych nechtěl nic jinýho, ani nějakou dvakrát dražší Lian Li...Přečetl jsem o ní dost recenzí a všude dosahuje skvělých výsledků.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

rozhodne akasa.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“