LG Flatron F700P - je to dobrá volba?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Pupik
Začátečník
Začátečník

LG Flatron F700P - je to dobrá volba?

Příspěvek od Pupik »

Ahoj, dnes mi odesel monitor a proto rychle shanim novy. Zatim se mi zamlouva LG Flatron F700P (cca 5 600,- s DPH). Utracet za LCD nehodlam. Jaky na to mate nazor?
Prosim vsechny majitele tohoto typu monitoru o prakticke zkusenosti. Za nazory majitelu jinych monitoru s frekvencemi jako u tohoto modelu predem dekuji.
:-)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

dobrej... ale musis si ho dobre prohlidnout... casto mivaj prohnutej vrsek obrazu... jinak dobry monaky...
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

ICE píše:dobrej... ale musis si ho dobre prohlidnout... casto mivaj prohnutej vrsek obrazu... jinak dobry monaky...

Doufam, ze se to da bez problemu vyreklamovat.... :?
nox_x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nox_x »

ICE píše:dobrej... ale musis si ho dobre prohlidnout... casto mivaj prohnutej vrsek obrazu... jinak dobry monaky...
Když to má prohlé vršek tak je to na reklamaci? Už jsem si ho koupil a je celkem slušný má to barvy jak LCD a ostrost je taky dobrá ale má to prohlé vršek tak to asi budu muset reklamovat.
Můk komp:P4 2,4/800@3/1066 FSB, ASUS P4P800, 2x256 MB A-DATA DDR400, HIS Excalibur Radeon 9800,
nasa99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nasa99 »

nox_x píše:
Když to má prohlé vršek tak je to na reklamaci? Už jsem si ho koupil a je celkem slušný má to barvy jak LCD a ostrost je taky dobrá ale má to prohlé vršek tak to asi budu muset reklamovat.
kde jsi ho koupil, budu ho kupovat zitra, tak se chci pripravit na to abych nekoupil taky spatne .. . . . . pokud budud kupovat jako ty, tak je velka sance ze koupim stejne spatne jako ty, a tomu chci prave predejit . . . .
quake77
Nováček
Nováček

Příspěvek od quake77 »

Já ho mám a jsem naprosto spokojenej. Opravdu dobrá volba a za ty peníze nic lepšího neseženeš.
Frekvence: 800x600-140Hz?(to si nejsu jistej), 1024x768-100Hz, 1280x1024-85Hz, 1600x1200-72Hz, víc už to nedá.
GA-P35-DS3L rev. 2.0 (F8), Intel Core2Quad Q6600@3.402GHz 1.328V, Noctua NH-U12F, 4x2048MB A-Data Extreme DDR2 800@907MHz (5.5.5.18 2T), Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB, WD 6400AAKS, ASUS Xonar DX/XD, Samsung SH-S223F, Corsair HX620 620W, MS IntelliMouse Explorer 3.0 on Razer Goliathus, AOpen H600A, DELL 2408WFP
nox_x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nox_x »

Kupooval jsem ho v ELKTROWORLDU u Tesca v Brně. Ale nevím jestli ty ostatní taky vadný.
Můk komp:P4 2,4/800@3/1066 FSB, ASUS P4P800, 2x256 MB A-DATA DDR400, HIS Excalibur Radeon 9800,
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

nox_x píše:Kupooval jsem ho v ELKTROWORLDU u Tesca v Brně. Ale nevím jestli ty ostatní taky vadný.
Elektroworld rozhodně nedoporučuji pro nákup PC komponent.
Možná tak nějakej spotřebák v akci.
Jako třeba když tam měli CD TDK za 10Kč v krabičce...

Vlastní špatná zkušenost + reklamace která trvala 30 dní.

Je sice hezké, že si tam člověk může zboží prohlédnout, ale když mu nikdo odborně neporadí, tak je to trochu škoda :(
Cenově se také rozhodně nevyplatí. Většinou to mají všude levněji než tam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

nox_x píše:

Doufam, ze das vedet jak jsi dopadl s reklamaci. Uz jsem si ho objednal, tak doufam, ze budu mit stesti. Jinak jim to hodim na hlavu :x
nasa99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nasa99 »

tak jsem si ho koupil minuly tydšn v patek, a vlastnil jsem ho cca 1 hodinu, mel padadne prohnuty spodek - hruza, v obchode mi rekli ze je to vlastnost monitoru - hovno, donesli dalsi kus aby mi to dokazali - spodek byl rovny ale zbytek uplne na picu - prava strana vypadala jako vlnovka

bohuzel, spatna zkusenost - uz takovy smejd nechci ani videt . . . . .
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jak rikam... 50/50... treba pajovi F900P vyslo :)
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Tak jsem zase tady. Musim vam bohuzel rici, ze se stalo to co tu psal ICE. Obraz je nahore prohnuty a dole je "morska vlna"! Zitra budu reklamovat, tak jsem zvedav jak to dopadne. Jinak nezoufejte delaj to treba i monitory SONY. Dam vedet jak to dopadlo. :( Jo dneska to je o tom naflakat na linkach co nejvic kusu a rychle prodat!!! :x
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

misto tohodle radi lidi berte Samsungy s Dynaflatem... sou fakt dobry :) lepsi nez to LG...
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

ICE píše:misto tohodle radi lidi berte Samsungy s Dynaflatem... sou fakt dobry :) lepsi nez to LG...

To jsem chtel slyset driv. Ted uz je pozde.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pupik píše:
ICE píše:misto tohodle radi lidi berte Samsungy s Dynaflatem... sou fakt dobry :) lepsi nez to LG...

sem rikal ze je to sazka do loterie... :-/ LG se MUSI prohlizet...
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Pupik píše:Tak jsem zase tady. Musim vam bohuzel rici, ze se stalo to co tu psal ICE. Obraz je nahore prohnuty a dole je "morska vlna"! Zitra budu reklamovat, tak jsem zvedav jak to dopadne. Jinak nezoufejte delaj to treba i monitory SONY. Dam vedet jak to dopadlo. :( Jo dneska to je o tom naflakat na linkach co nejvic kusu a rychle prodat!!! :x
vela stastia, je to hold smola :( , ale ber to z tej lepsej stranky, najprv sa tam prejdes s obrovskym monitorom v ruke, potom si pokecas s tym v predajni, on ti povie ze reklamaciu robia v centrale ktora je na druhom konci mesta, tam ked dojdes ti povedia ze si si to ty zavinil, ze ti asi padol ten monitor a nakoneniec ked na nich pritlacis tak ti povedia ze sa nemusis strachovat, ze o mesiac je to hotove :)

Alebo druha varianta, prides, polozis, nakricis, odides s funkcnim :-D :-D

Tak ci onak, aspon nepresedis cely den doma zhrbeny pri pc :wink:
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

ICE píše:
Pupik píše:
sem rikal ze je to sazka do loterie... :-/ LG se MUSI prohlizet...

No, to bych chtel videt jak ti rozbalej monitor a nechaj ti ho otestovat :?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Pupik píše:No, to bych chtel videt jak ti rozbalej monitor a nechaj ti ho otestovat :?
V solidní firmě by to neměl být problém.

Monitor nekupuj nikdy bez otestování...Já jsem na to již 2X doplatil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Uz je to tady. Sice asi kazdy z vas cekal, ze napisu neco pikantniho o prubehu reklamace, ale musim vas zklamat. Druhy den po me reklamaci mi volal technik z firmy ve ktere jsem monitor koupil a docela me prekvapil. Rekl mi, ze to nikam neposlal a at prijedu do firmy. Prijel jsem tam, ten clovicek mi ukazal na monitoru stejny problem, ktery mne vedl k reklamaci. Pak jsme si sedli k monitoru a trochu laborovali. Nakonec se nam to podarilo dostat do stavu, ktery jsem necekal. Na horni obrazovce zadna propadlina. Dolni cast obrazovky se podarila nastavit, tak ze to je pro mne akceptovatelny. Uz tam neni zadna morska vlna. Je tam videt lehka nerovnost, ale nic co by vadilo. Myslim, ze to je prekvapujici konec. Jsem rad a ten technik mi to rikal taky, ze se mi nikdo nehrabal v monitoru (tim myslim techniky LG). Radeji jsem nekolik dni cekal jestli se nic nestane. Tedu uz muzu s jistotou rici, ze je vse OK a monitor maka na 100% (mozna stesti). :roll:
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

A jako co sa tam upravilo?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“