Ovladace na Mediforte FM801

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Ovladace na Mediforte FM801

Příspěvek od Martinsix »

Potrebuju nekde sehnat ovladace na Mediforte FM801 (nebo toje SF64-PCF???). J opravdu nevim kde je mam sehnat. Potrebuju je k Win 98. Nebo si je W98 instaluje sam??? Poradte.
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
MiPe
Nováček
Nováček

Zvukovka SF256-PCP pod WinXP jen tise brebendi pro sebe :)

Příspěvek od MiPe »

Dobry den,

poradte mi prosim. Mam problem se svoji zvukovkou SF quad X-TREME256R pod WinXP mi nechce poradne hrat jenom tak potichoucku a trochu praska...

Vyskousel jsem uz vsechny dostupne ovladace pro WinXP z nize uveden adresy:
http://www.soundcard-drivers.com/drivers/21/21986.htm

problem se objevil po presunuti masiny z jedneho kouta pokoje do druheho a nechce prestat. V systemu vypada jinak vse v poradku a navenek ve spravci zarizneni neni zjevneho konfliktu
Jenom ten zvuk neni jak by mel byt tedy cisty a zvucny. porad jenom chrachti a septa i kdyz jsou vsechna souvapka vysoupnuta az k plafonu.
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

S touto kartou jsem si nedávno užil. Po instalaci WinXP, driverů k čipové sadě, grafice ap. jsem nainstaloval drivery pro tuto kartu ze stránek výrobce. Zvuk ve WMP a hrách OK, jenže WinAmp bez ohledu na verzi (2.9x i 5.02) měl zvuk zkreslený, zadrhával. Co s tím? Tak jsem hrabal a hrabal, až jsem našel o něco starší ovladač. A ejhle, vše jede jak má. WinAmp se nějak s poslední verzí ovladačů asi nemá rád. Jinak rádio ovládáme přes Radiátor, nic lepšího snad ani není. Origoš soft je na h****.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“