Dell PIV 1.8GHz za 14.500kc?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Samgarr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dell PIV 1.8GHz za 14.500kc?

Příspěvek od Samgarr »

Dell C840 PIV1,8 GHz
disp.:15"TFT
ram: 512 MB
HDD: 20 GB
mechaniky: DVD, FDD Li-lon

2xUSB, IR, 2xPCMCI, ext VGA, COM, LPT, SND, modem, lan 10/100, FireWire, S-Video (TV out), line-in, line-out, PS/2, touchpad i trackpoint, nVidia GeForce4,

cena:14 500 Kč
zaruka 12 mesicu, nezvtahuje se na baterku a bad cluster u HDD

copak an to rikate? odpovida cena kofiguraci?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Dost závisí na stavu NB, pokud by byl v pořádku, tak je cena adekvátní. Za obdobnou cenu jsem viděl vyprodávat podobně vybavené nové Gericomy taktéž s P4.

//Zde: http://www.gericom.cz/data/index.php?pa ... &menu=menu
Gericom je dost problémový výrobce, takže se těm cenám vůbec nedivím. Což se samozdřejmě o Dellu říct nedá, ten patří mezi nejlepší.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Dell latitude C840 patřil ve své době k naprosté špičce. Vynikající displej, baterie, solidní grafická karta, ale uvědom si, že se jedná přibližně o tři až čtyři roky starý model a pokud Ti den po záruce něco odejde, asi se oprava nevyplatí.
Pokud máš ale záruku 12 měsíců, nikoliv 6, jak je zvykem a kupuješ od spolehlivého prodejce, tak za sebe Ti můžu říct, že bych udělal výjimku a bral repas Dell latitude C840 raději, než-li dnešní nejlevnější notebooky, už jen kvůli displeji.
Pokud Ti to nějak pomůže, tak před Toshibou jsem tři roky měl Dell Latitude cpi (366MHz/128MB/6GB) kupovanej jako repas a po funkční stránce s ním za celou dobu nebyl žádnej problém. (Jen panty malinko popraskaly, ale byl to pět let starej notebook, no...) :)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Samgarr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samgarr »

No prave ze jsem podobne reference na ten notebook uz slysel zvlaste na kvalitni display a baterii, NTB je 3 roky starej + 12 mesicu je zaruka.....jinak kamos ma od te firmy taky NTB asi pul roku a zatim vsechno v cajku....
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“