Ceske radiokomunikace

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Ceske radiokomunikace

Příspěvek od MastahBlastah »

Hodlam si poridit Premium ADSL od Ceskych radiokomunikaci. Mate nekdo od nich internetovy pripojeni. Pokud jo, tak jak to jede? Nejsou nejaky problemy?
Diky
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Odpovezte pls, moc me to pomuze!
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mám BT Premium 3072/512 - chodí to v reálu cca 2750/480 - bez jakéhokoliv omezení (já osobně mám trafic přes 200GB/měsíc) -> můžu pouze doporučit :). Jediný menší problém je v tom, že v ČRa je neskutečný a nepředstavitelný bord*l @ "pravá ruka absolutně neví, co dělá levá ruka" a pod... - ale pokud Ti to ADSL + ostatní služby "nějak" rozchodí, tak už to maká potom výborně. :oops:
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Diky za odpoved MOC DEKUJU. Hned objednavam.
Jo a jak je to s instalaci na druhej pc?
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Inu moje zkušenost je takováto:

Operátoři stojí za prd (neznalost, klamavé odpovědi, nefunkční systém- čistých 15 minut jsem vyčkával na zprovoznění, nakonec slečna vyplňovala smlouvu rukou).

Den nato volala další slečna, zda nemám zájem o jejich novou službu, odpověděl jsem, že již čekám na papír k podepsání, ale ona že prý tam "u nich" nic nemají...

Nyní je situace taková, že po měsíci od první objednávky (údaje jsem již diktoval 3 operátorům) stále doma smlouvu nemám.

Btw. vtipný je ten jejich monolog po pozdravu, ten už znám nazpaměť... "Jak jistě víte..." Ano já vím, já vím svoje.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Mastero píše:Inu moje zkušenost je takováto:

Operátoři stojí za prd (neznalost, klamavé odpovědi, nefunkční systém- čistých 15 minut jsem vyčkával na zprovoznění, nakonec slečna vyplňovala smlouvu rukou).

Den nato volala další slečna, zda nemám zájem o jejich novou službu, odpověděl jsem, že již čekám na papír k podepsání, ale ona že prý tam "u nich" nic nemají...

Nyní je situace taková, že po měsíci od první objednávky (údaje jsem již diktoval 3 operátorům) stále doma smlouvu nemám.

Btw. vtipný je ten jejich monolog po pozdravu, ten už znám nazpaměť... "Jak jistě víte..." Ano já vím, já vím svoje.
Tak to je zajimavy, rikali mi ze jim to bude trvat tak 1 mesic nez to vse udelaji. neznalost to jo, mluvil jsem s jednim chlapkem odtam ohledne smlouvy a netusil vubec co po nem chci. Bojim se do toho jit, abych pak byl bez netu :( Ale ten limit co mam me se*e ...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mastero píše:...
Jj, to je přesně ono - mají tam nehorázný nepořádek, ale pokud to "zázrakem" už zprovozní, tak to ADSL od ČRa chodí naprosto skvěle.
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

A jak by to pak bylo s instalaci na druhej komp? Koupil bych si od nich ten 4xETH modem, jestli vite ...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

MastahBlastah píše:A jak by to pak bylo s instalaci na druhej komp? Koupil bych si od nich ten 4xETH modem, jestli vite ...
Jen propojis s tim routerem, nic neresis uz pak.
Nastavis router podle instrukci a pak uz tam jen pojis compy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Epidot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Epidot »

kamos si poridil bt premium 1Mbit... po par urgencich to nakonec zprovoznili ale cekal jsem lepsi kvalitu... od ustredny je asi 700m a ping na seznam ma 29ms coz je celkem sux. domnival jsem se ze bluetone na tom bude mnohem lepe nez napr. Volny. Jsem asi kilak od ustredny a ping na seznam mam 13-15ms. Proc je u nej tak vysoky nevim.... aspon ma unlimited down/up.
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS + Adam Audio A4V + Denon AH-D9200
MusMusMus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MusMusMus »

Shit píše:
Mastero píše:...
Jj, to je přesně ono - mají tam nehorázný nepořádek, ale pokud to "zázrakem" už zprovozní, tak to ADSL od ČRa chodí naprosto skvěle.
uplne stejny zkusenosti :)
nam to teda zprovoznovali tri mesice (i kdyz, za velkou cast zdrzeni mohl Telecom), a spravny modem dosel jeste mesic po spusteni (este ze mame kamose) ... ale je pravda ze se nam 'revansovali' dalsima dvema mesicema zdarma (celkem 4 mesice teda) a dvema modemama :))) gratis :)
Jay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jay »

Chcel by som si zriadit adsl od CRa - program 3072/512 kbit/s Voice - variant bez pausalu za telefon. Mam linku od telecomu. Su nejake poplatky telecomu za to, ze budem platit len CRa? Nejaky prenos linky alebo nieco podobne? Pretoze operatorka telecomu mi povedala, ze budem musiet za prenos zaplatit 2000kc. Ale operator CRa mi povedal, ze sa nic neplati. Tak ako to je? Ake mate skusenosti? Diky za odpoved!!
Gigabyte GA-EP31-DS3L, Intel Q6600 (2.40@3.33 GHz), 2*2GB DDR2, Sapphire Radeon HD5850, Samsung 320GB SATA, Samsung 215TW 21" S-PVA
Hi-Fi: Atoll + Sonus Faber
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Platí se v případě, že chceš zachovat stávající telefonní číslo i nadále. Jinak ti ČRa přidělí nové bezplatně. Za zřízení tedy nemusíš nic platit, pokud nebudeš potřebovat asistenci při zprovoznění na tvé straně.
Jay
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jay »

jankop píše:Platí se v případě, že chceš zachovat stávající telefonní číslo i nadále. Jinak ti ČRa přidělí nové bezplatně. Za zřízení tedy nemusíš nic platit, pokud nebudeš potřebovat asistenci při zprovoznění na tvé straně.
hm, to je zaujimave. takze na linke, na ktoru chcem zraidit ADSL mi zrusia povodne cislo a pridelia nove?
Gigabyte GA-EP31-DS3L, Intel Q6600 (2.40@3.33 GHz), 2*2GB DDR2, Sapphire Radeon HD5850, Samsung 320GB SATA, Samsung 215TW 21" S-PVA
Hi-Fi: Atoll + Sonus Faber
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

V případě služby s Voice ano.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“