Problém se sluchátky

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
sg.obdrby
Nováček
Nováček

Problém se sluchátky

Příspěvek od sg.obdrby »

Zdravím, mám problém s novými sluchátky Altec Lansing AHS302i, když z někým kecám tak se tomu druhému ozývá nepříjemné škrčení a prdění v jeho sluchátkách... nemůžu tak s nikým kecat nevíte co mám s tím udělat? sem bezmocný. :( Předem moc díky za odpovědi... :(
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

zkus jiný sluchátka, pak se to osvětlí....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Zkousels jiny ovladace od zvukovky?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
sg.obdrby
Nováček
Nováček

Příspěvek od sg.obdrby »

Takže měl sem sluchátka genius, a na těch žádný problém nebyl, možná by to chtělo něco nastavit v počítači jenomže netuším co... když si vykládám třeba přes skype nebo teamspeak tak to dělá jen někdy, ale jakmile třeba spustím internetový prohlížeč, hudbu nebo třeba hru... tak to začne škrčet a to pořád... takže z toho vyplývá, že když chci po pc zvětšit výkon kvůli nějaké aplikaci tak to začne blbnout. Jenže já to potřebuji k hraní a to se pro toho na opačné straně nehodí poslouchat. Tak pls poraďte. :?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

moře možností

- jiný ovladače, a to i na základní desku a grafiku!!!
- povypínat nepotřebný vstupy a výstupy
- v biusu nastavit "clock spread spectrum" na enable/ disable (prostě obráceně než to je
- o pár málo MHz přetaktovat nebo podtaktovat počítač
časem mě možná něco napadne...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“