Sis 6326
Moderátoři: morke, Walker1134
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- kuku_666
- Začátečník

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus pohledat na www.driverguide.com
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- kuku_666
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

To je tam taky napsaný

Win XP jsou v podstatě 2000. Ale něco mi říká, že takhle to teď provozuješ a není to ono. Co třeba drivery pro Win 98? To je asi hodně blbej nápad, coIf you have Windows 2000, SIS advises that you use the 6326 driver included on the Windows 2000 installation CD
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- michalv
- Začátečník

-
Podíval jsi se na www.sis.com?
Ovladače tam nejsou přímo pro windows XP ale dají se použít drivery pro Windows 2000 a ty tam jsou v sekci "DOWNLOAD" - Vybrat "Windows 2000" - dále "GPU Graphics Drivers - dále "SIS6326 series GPU".
Jinak Windows XP mají svoje vlastní ovladače pro tuhle grafiku, výkon jsem ale nesrovnával.
EDIT: Ovladače pro Win98 jsou nesmysl jsou úplně jiný. Ještě se mě nepodařilo rozchodit jediný Win98 ovladač pod NT systémama
Ovladače tam nejsou přímo pro windows XP ale dají se použít drivery pro Windows 2000 a ty tam jsou v sekci "DOWNLOAD" - Vybrat "Windows 2000" - dále "GPU Graphics Drivers - dále "SIS6326 series GPU".
Jinak Windows XP mají svoje vlastní ovladače pro tuhle grafiku, výkon jsem ale nesrovnával.
EDIT: Ovladače pro Win98 jsou nesmysl jsou úplně jiný. Ještě se mě nepodařilo rozchodit jediný Win98 ovladač pod NT systémama
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- michalv
- Začátečník

-
- kuku_666
- Začátečník

- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- michalv
- Začátečník

-
Moje winXP teda ovladače měli jak jsem již psal. Nevím proč se mu nenainstalují když mě jelips47 píše:ja vim..voodoo3![]()
ok,seriozne.ak xp nema ovladace v sebe,si nahraty.
Pokusím se podívat jestli je nemám na nějakým CD se starou zálohou, ale moc na to nespolíhej protože jsem převážně používal ty Windowsovský
EDIT: tak je nemám
Proč vlastně nepoužíváš ty od Microsoftu?
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
- kuku_666
- Začátečník

no to se má takhle, gk se nainstalila ale jen tak asi na oko protože když třeba scroluji stránky na netu nebo přetahuji okna tak se mi jakoby přesýpavají ...a to mě seremichalv píše:Moje winXP teda ovladače měli jak jsem již psal. Nevím proč se mu nenainstalují když mě jelips47 píše:ja vim..voodoo3![]()
ok,seriozne.ak xp nema ovladace v sebe,si nahraty.
Pokusím se podívat jestli je nemám na nějakým CD se starou zálohou, ale moc na to nespolíhej protože jsem převážně používal ty Windowsovský
EDIT: tak je nemám![]()
Proč vlastně nepoužíváš ty od Microsoftu?
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vlez do nastavení zobrazení a v upřesnit je záložka "Poradce při potížích". Tam sniž úroveň akcelerace. Myslim, že právě stačí o jeden dílek. Ovladače jiné než ty standartní neseženeš. Myslim, že ve Win2K/XP nejde rozběhat TV-out (neni tam pro to nastavení) a nefunguje jako sekundární, jinak ale karta běží v pořádku.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
- kuku_666
- Začátečník

chci se jesšte zeptat jestli nejde nějak navolit rozlošení 1440x900 na teto ,,kartě,, jde tam jen 1280x1024swarm píše:Vlez do nastavení zobrazení a v upřesnit je záložka "Poradce při potížích". Tam sniž úroveň akcelerace. Myslim, že právě stačí o jeden dílek. Ovladače jiné než ty standartní neseženeš. Myslim, že ve Win2K/XP nejde rozběhat TV-out (neni tam pro to nastavení) a nefunguje jako sekundární, jinak ale karta běží v pořádku.
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Můžeš ho zkusit přidat přes powerstrip jestli se chytne. Jinak ale u této karty pochybuju, že dostaneš při takovém rozlišení ostrý obraz.kuku_666 píše:chci se jesšte zeptat jestli nejde nějak navolit rozlošení 1440x900 na teto ,,kartě,, jde tam jen 1280x1024
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
- kuku_666
- Začátečník

to jsem zkousel jak prvni ale nechytlo se ....swarm píše:Můžeš ho zkusit přidat přes powerstrip jestli se chytne. Jinak ale u této karty pochybuju, že dostaneš při takovém rozlišení ostrý obraz.kuku_666 píše:chci se jesšte zeptat jestli nejde nějak navolit rozlošení 1440x900 na teto ,,kartě,, jde tam jen 1280x1024
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuku_666
- Začátečník

jo to vim takyswarm píše:kuku_666> No teď už máš nejspíš smůlu. Nějak ale nechápu, jak někoho může napadnout kombinovat širokoúhlý LCD panel s takovouhle grafikou. To je hnus velebnosti.