Asus A6KM-Q067

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
qwertown
Začátečník
Začátečník

Asus A6KM-Q067

Příspěvek od qwertown »

Asus A6KM-Q067

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40427

Ahoj
co si myslíte o tomto notebooku??
1. Ruce pryč nikdy nekupovat
2. nic moc
3. za ty prachy dobrý
4.výborný za ty peníze

podle parametrů se mi zdá dobrý, nevím jestli něco nemá co by měl mít:-)
nikdy jsem notebook neměl.
znate lepší za ty to peníze??
Děkuji
Q.

PS: Mate -li ho prosím moc o pár poznatku,...
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Řekněme něco mezi možností 3 až 4, ale nevím, jestli někde bude ještě k sehnání. :(
Ono taky záleží, na co notebook chceš, pokud Ti jde o výkon grafické karty (Od go7300 sice nemůžeš čekat zázraky (řekněme 3500 bodů v 3DMarku03), ale podstatně lepší, nežli sdílené řešení) je to imho velmi solidní notebook poměr cena/výkon/kvalita...
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Diky moc za nazor verntome
uz ho mame doma:-) je to pro kamose a zatim je velmi spokojeny snad to nic nepokazi...
gogo206
Nováček
Nováček

Výdrž baterky

Příspěvek od gogo206 »

Chcel by som sa spýtať, ako je to s výdržou baterky u toho notebooku. Pretože dosť ludí sa sťažovalo na malú výdrž.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

No mam starsi verzi A6Km (Sempron 3100+) a vydrz je cca 2 hodiny - tj stejne jako skoro u cele rady A6Km. Jinak je to dobrej kvalitni notas, na grafice si zahraju prekvapive dost games a na ty narocnejsi mam stolni komp. Ale dneska bych se dival spis po modelech A6M atp - maji lepsi chipset (nVidiu), DDR2 pameti, dvojkanal, novejsi CPU do socketu S1. Diky tomu taky vyrazne vyssi vydrz (podle testu pres 3.5hod). A6Km uz je v tomhle celkem zastaralej
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Mám tu verzi QO58 a výdrž baterky je max. dvě a půl hodiny. Čím větší nároky na výkon tím méně. Oproti tomu druhý co tu mám (A3VP) vydží max. 3 hodiny a něco). Takže ta verze 67 s giga paměti bude někde mezi 2 - 2,5 hod.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“