Splinter Cell - Double Agent

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Splinter Cell - Double Agent

Příspěvek od SpeedyGT »

Víte někdo nějaké podrobnosti o této hře? Už se na docela teším, pandora byla paradní a chaos theory byl eště lepší a vždycky splinter patřil mezi ty lepší gamesy.
Tenhle Splinter by měl bejt trochu jinej než předchozí díly, prej by měl spolupracovat i s teroristy. Teda jestli sem to dobře pochopil z preview :) Sem na SC hodně zvědavej, z čím novým zase přijdou :)

Oficiální page hry SC:DA
Preview na BonusWebu
Preview na GameParku

Thread o Double Agent sem tady neviděl tak snad :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=19846

Docela mazec........hlavně požadavky na GK.Jinak to samozřejmě sleduju celou dobu a nemůžu se dočkat.Taky jsem odehrál zatím všechny tři,je to prostě pecka,Chaos Theory zatím nejlepší už jen kvůli škále pohybů :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Podle mnohych byl Chaos Theory nastavnovani kaše, což si myslim že o Double Agent říct nepude. Screeny vypadaj dobře, tak sem zvědavej co z tho vyleze. Jaky budou novy pohyby, hi-tech vymoženosti atd. Už aby to bylo :)

edit: Koukalsem na cenu předobjednávky a nezdá se mi zas tak velká (800,-)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Chaos Theory jsem jako nastavenou kaši nevnímal - pro mě to byla plnohodnotná bezkonkurenční pařba.Někde jsem četl,že Double Agent má běžet na stejnym enginu jako Chaos,ale ty nároky mi přijdou hustý - GK s podporou SM 3.0 a nic horšího... :oops:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak GK s podporou SM3.0 mě moc netrápí no :) . SCCHT byl hodně dobrej no , vo tom žádná :wink:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak jsem na tohle natěšenej, i když údajně už Double Agent ztratí nádech stealth akce, zvlášť v Africkej lokaci, ale myslim že trocha akce Samovi neuškodí :)

Podle screenů, dosud popsanýho děje a možných dilemat zabít nebo nezabít, prozradit se nebo neprozradit se, to vypadá náramně...těším se...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Moc se těším, sc1 mě dostal a bohuže jsem doteď nehrál ani chaos ani pandoru :)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Speedy FX píše:Tak GK s podporou SM3.0 mě moc netrápí no :) . SCCHT byl hodně dobrej no , vo tom žádná :wink:
No jasně,ale je stále ještě spousta lidí s kartama,který nepodporujou SM 3.0 a SCCT si v klidu zahráli,stačilo přepnout v nastavení,teď bohužel....Jsem zvědavej,jak se to bude hejbat,no.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Neymslim si že by vyrobci neumožnili hrat lidem s kartama s 2.0. Takovy špatny železo to zase neni.
Jsem hodně zvědavej na podání příběhu, dýlku hry a podobny věci. Snad to dopadne, tak jak to zatim vypada. A to hodně dobře :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9904

Nevidím moc rozdílu mezi DA a CT i když musím říct,že grafiku Chaos Th.považuju stále za to nejlepší,co jsem na PC viděl a stále mi bohatě stačí.Ona i jednička vypadá dneska mnohem líp,než některý nový hry.....Bude to dobrý - věřím tomu,snad si pro to za měsíc poběžíme :lol: 8)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Doufam že to vyjde teda dřív :) . Ty screeny vypadaj fakt dobře, pokud se to bude takhle i hejbat bude to užasny :) .
Koukalsem že tam bude mise i ve dne - zajimavý :wink:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak po odsunutí vydání na listopad pátrám kdy přesně ale nenacházím, nemáte někdo informaci kdy konečně? Doufám že se to nezmění na prosinec :)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

pro uk.(mozna Global)
10.listopadu-11.listopadu
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

uz jsem to zkousel na PS2, stejna bida jak predchozi dily, nuda-nuda-nuda. Existuji lepsi zimni hity ...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak teď nevím,jestli myslíš nuda na PS2 nebo jestli je série SC nuda celkově.Nebudu se tu rozepisovat o tom,proč tři díly SC považuju za jedny z nejlepších her,co jsem kdy hrál,myslím,že devadesátkový recenze a ohromná komunita hráčů kolem SC mluví za vše.Buď to OBŘE hraješ tak,že si to nevychutnáš,nebo tě to vážně nebaví a já ti to neberu,ale SC rozhodně není nuda..... :wink:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

no jo, kazdej preferuje neco jineho ... myslel jsem ze nova hra bude trochu lehci a privetivejsi masovemu hraci, ale neni ... takze prto me nuda. To si radsi zamastim nekolik tydnu treba Nevewinter Nights2.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Pro tenhle typ hry a hlavně styl jak jí hrát musíš mít prostě tu správnou chuť...Mě to vyhovuje hrát sám za sebe, nekosit zástupy a hlavně přemejšlet jak to dovest k dokonalost=co nejvíce "stealth" :) Osobně se fakt těšim i když DA už bude víc akční
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

OBR píše:no jo, kazdej preferuje neco jineho ... myslel jsem ze nova hra bude trochu lehci a privetivejsi masovemu hraci, ale neni ... takze prto me nuda. To si radsi zamastim nekolik tydnu treba Nevewinter Nights2.
Chápu,ale série SC je rozjetej vlak jako Hitman,je to smeřovaný především na hráče předchozích dílů.Když jsem hrál jedničku,padla mi brada na stůl ze všecho,co se tam dalo dělat a vůbec poprvé jsem přišel na chuť stealth žánru,v Pandoře jsem si říkal - dobrý,nový prostředí,bylo to pěkný no a v Chaosu mi padla čelist pod stůl - nový pohyby,bomba grafika,z pohybů jako inverted neckbrake nebo attack from below jsem si vskutku uslint.... :roll:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Asi takhle.#
Minuly rok jsme se dost nudil ,pak nejak koupil grafiku a sni SP:Chaos theory.
NEinstaloval sjem to a hral dal cod1, po case nudy ,jsem si rekl skusim to ...Hned co me prekvapilo bylo skvely ovladani( jestlize mate alepson Dual Action.
Rozehral to a nekdy jsem stravil do dlouhe noci hranim(singl), v tom hrani sjem zakoupil PT a ptal se v threadech zde na hratelnost. Proste a jednoduse me tenhle zanr zaujal a tu hru si na 100% koupim.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“