Speedfan a P5B deluxe

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Speedfan a P5B deluxe

Příspěvek od pejsek »

Mam takovy vetsi problem. Speedfan mi u me nove desky Asus P5B Deluxe ukaze jen teploty disku a temp 1. Potrebuju zjistit hlavne teplotu chipsetu a grafiky (x1900xt) Nezda se mi ze by nemela cidlo... V cem je problem? Diky za rady.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Speedfan a P5B deluxe

Příspěvek od medas »

pejsek píše:Mam takovy vetsi problem. Speedfan mi u me nove desky Asus P5B Deluxe ukaze jen teploty disku a temp 1. Potrebuju zjistit hlavne teplotu chipsetu a grafiky (x1900xt) Nezda se mi ze by nemela cidlo... V cem je problem? Diky za rady.
problem je v tom ze speedfan je na......... mně ukazuje speed fan samé hovadiny
používej třeba EVEREST tam jsou teploty všeho pohromadě a funguje to jakož takož
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Everest Ultimate Edition v Demo verzi ti (mam pocit) zobrazi pouze teplotu CPU a GK,plna (tu mam ja) ti zobrazi jeste chipset a HDD
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

S medasem souhlasim, jeste je dobra Sisoft Sandra 2007 nebo motherboard monitor 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Dik vsem za rady.
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Zkousel jsem ten everest. VYpise mi jen teplotu desky a hdd. Cpu a gratickou kartu ne. Grafiku mam ati saphire x1900xt.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

tak to nechápu me to vypisuje vse co má mas Ultimate verzi?? plnou??
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Everest Ultimate Edition v TRIAL verzi nevypisuje teplotu GPU, HDD.. a je zamaskováno dalších plno podstatných věcí! Po zakoupení/zaregistrování funguje vše tak jak má 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

aha. Jdu si to koupit :wink:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“