potíže při restartu
Moderátor: Eddward
- Milky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
potíže při restartu
Mám takovej problém že když restartuji počítač tak při spouštění se mi zobrazí zpráva "Keyboard is locked out - unlock the key" a nemůžu ani do biosu prostě to na nic nereaguje, ale když počítač vypnu a zapnu ho tak za 5 minut tak naběhne bez problémů. doufam že mi někdo poradí protože s timhle jsem se ještě nesetkal. předem dík za radu
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ctrl_j
- Začátečník

-
"This message usually indicates that one or more keys have been pressedMilky píše:"Keyboard is locked out - unlock the key"
during the keyboard tests. Be sure no objects are resting on the keyboard."
Takze mrkni jestli neni zasekla nejaka klavesa. Pokud mas desku Asus zkus zmacknout F1.
Az tam tenhle nesmysl nekdy najdes dej mi vedetjcdenton12 píše:skus po starte pozret do biosu ci nemas niekde nastavene to lockovanie klavesnice
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OK beriem ze to co som napisal je blbost ale myslel som ze to tam moze bytctrl_j píše:"This message usually indicates that one or more keys have been pressedMilky píše:"Keyboard is locked out - unlock the key"
during the keyboard tests. Be sure no objects are resting on the keyboard."
Takze mrkni jestli neni zasekla nejaka klavesa. Pokud mas desku Asus zkus zmacknout F1.
Az tam tenhle nesmysl nekdy najdes dej mi vedetjcdenton12 píše:skus po starte pozret do biosu ci nemas niekde nastavene to lockovanie klavesnice
inac ani tvoje odborne vygooglene poradenie asi neni moc dobre, lebo to robi iba po restarte ako pise
...
- ctrl_j
- Začátečník

-
Vygooglil sem pricinu ne odpoved/radu. Pokud jde o Asus a klavesu F1 - tahle deska s AMI biosem pri vypsane chybe pri bootu systemu ceka prave na stisk F1 (lze deaktivovat v biosu) a pote pokracuje normalne dal. Divil by ses, ale kolikrat pri studenem startu je vse ok a chyba se vyskytne prave az treba pri restartu. Typicky u me kdyz nedetekuje tocici se ventilator na cpu. Takze jsi zase vedle.jcdenton12 píše:inac ani tvoje odborne vygooglene poradenie asi neni moc dobre, lebo to robi iba po restarte ako pise
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~