potíže při restartu

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Milky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

potíže při restartu

Příspěvek od Milky »

Mám takovej problém že když restartuji počítač tak při spouštění se mi zobrazí zpráva "Keyboard is locked out - unlock the key" a nemůžu ani do biosu prostě to na nic nereaguje, ale když počítač vypnu a zapnu ho tak za 5 minut tak naběhne bez problémů. doufam že mi někdo poradí protože s timhle jsem se ještě nesetkal. předem dík za radu
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

je skvele ze si napisal zostavu (hlavne MoBo a klavesku)
skus clearcmos ako predposledne riesenie
skus po starte pozret do biosu ci nemas niekde nastavene to lockovanie klavesnice
ak mas ps2 tak skus usb klavesku ci to bude robit to iste
alebo skus najnovsi bios
...
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Milky píše:"Keyboard is locked out - unlock the key"
"This message usually indicates that one or more keys have been pressed
during the keyboard tests. Be sure no objects are resting on the keyboard."

Takze mrkni jestli neni zasekla nejaka klavesa. Pokud mas desku Asus zkus zmacknout F1.
jcdenton12 píše:skus po starte pozret do biosu ci nemas niekde nastavene to lockovanie klavesnice
Az tam tenhle nesmysl nekdy najdes dej mi vedet ;-)
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

ctrl_j píše:
Milky píše:"Keyboard is locked out - unlock the key"
"This message usually indicates that one or more keys have been pressed
during the keyboard tests. Be sure no objects are resting on the keyboard."

Takze mrkni jestli neni zasekla nejaka klavesa. Pokud mas desku Asus zkus zmacknout F1.
jcdenton12 píše:skus po starte pozret do biosu ci nemas niekde nastavene to lockovanie klavesnice
Az tam tenhle nesmysl nekdy najdes dej mi vedet ;-)
OK beriem ze to co som napisal je blbost ale myslel som ze to tam moze byt
inac ani tvoje odborne vygooglene poradenie asi neni moc dobre, lebo to robi iba po restarte ako pise
...
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

jcdenton12 píše:inac ani tvoje odborne vygooglene poradenie asi neni moc dobre, lebo to robi iba po restarte ako pise
Vygooglil sem pricinu ne odpoved/radu. Pokud jde o Asus a klavesu F1 - tahle deska s AMI biosem pri vypsane chybe pri bootu systemu ceka prave na stisk F1 (lze deaktivovat v biosu) a pote pokracuje normalne dal. Divil by ses, ale kolikrat pri studenem startu je vse ok a chyba se vyskytne prave az treba pri restartu. Typicky u me kdyz nedetekuje tocici se ventilator na cpu. Takze jsi zase vedle.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“