Modem Askey 56k PCI int

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Inferno
Začátečník
Začátečník

Modem Askey 56k PCI int

Příspěvek od Inferno »

Jake mate zkusenosti s timhle modemem hlavne co do bezproblemovitosti pripojeni :?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Moje rada zní - nekupovat. Zase jeden z řad interních SW modemů a la známý Microcom InPorte.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

To sem si myslel.Diky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Když už interní, tak nějaký z řady Well, který běží i na linuxu. Např: FM-56PCI-RWM2, ikdyž to pořád není plný HW modem, tak mám z osobní zkušenosti ověřeno, že funguje bez problémů.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Inferno
Začátečník
Začátečník

Jeste otazecku

Příspěvek od Inferno »

:? Nevite nahodou co muze zapricinovat to ze kdyz sem prodal kamosovi kterej bydli v Brne Chrlicich muj modem Well FM 56K PCI RWM tak staci aby se do nej zpojil telefonni drat a karta je jenom tak aniz by byla v pocitaci vsazena nelze se k nim dovolat na pevnou linku ze je obsazena.Pritom me v Brne Komine jede uplne f poho.No a tak sem zkusil i vyse uvedeneho askeye.Na pevnou uz se da dovolat ale modem pri pripojovani hlasi sam chybu "676- Linka obsazena" a nebo chybu" 777- Pokus o pripojeni se nezdaril protoze modem(nebo jine zrizeni k pripojeni )ve vzdalenem pocitaci nefunguje".Nejvetsi for je v tom ze jeho starej comp ktere mel integrovany na co si clovek jen vzpomel mel v sobe intgr. jakysi stary modem Audiomodem Riser a fungoval bez problemu.Internet se sice pripojoval dlouho ale pripojil se.Plazilo se to ale surfoval.Tak to je fakt zahada.Nevite co s tem?Ma WinXP Pro .
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

pavel.minarik píše:Moje rada zní - nekupovat. Zase jeden z řad interních SW modemů a la známý Microcom InPorte.
No, jeden jeste provozuju na P233mmx a uplne v pohode :) A to tam bezi nejaky 98 8-)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

happy píše:
pavel.minarik píše:Moje rada zní - nekupovat. Zase jeden z řad interních SW modemů a la známý Microcom InPorte.
No, jeden jeste provozuju na P233mmx a uplne v pohode :) A to tam bezi nejaky 98 8-)
ten modem už nemám ale měl sem interní PCI modem ASKEY asi 4 roky a nikdy sem s nim neměl žádný problém.
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

No zalezi jakej Askey ma, protze Askey delal hard modem i soft modemy. A ten hard modem je dost dobrej.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“