chyba monitoru? jezdici linky

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

chyba monitoru? jezdici linky

Příspěvek od atomic:) »

nevite cim to muze bejt ze mi tam litaj proste linky a je to videt jak se pohybujou... vetsibou to jde zezdola nahoru.. par lidi mi rikalo ze to je obnovovaci frekvenci, ale ja mam nastaveno 100Hz a i na 85Hz je to to samy.. nejvic je to videt na svetlejch plochach, na tmavejch skoro vubec.. Mam CRT monitor ViewSonic P90f, koupenej na inzerat... pouzivam rozliseni 1280x1024 na frekvenci viz nahore... nevite nekdo co, to je, cim je to zpusobeno a jestli jo, tak jak to odstranit.. thx
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba monitoru? jezdici linky

Příspěvek od RainMakeR »

atomic:) píše:nevite cim to muze bejt ze mi tam litaj proste linky a je to videt jak se pohybujou... vetsibou to jde zezdola nahoru.. par lidi mi rikalo ze to je obnovovaci frekvenci, ale ja mam nastaveno 100Hz a i na 85Hz je to to samy.. nejvic je to videt na svetlejch plochach, na tmavejch skoro vubec.. Mam CRT monitor ViewSonic P90f, koupenej na inzerat... pouzivam rozliseni 1280x1024 na frekvenci viz nahore... nevite nekdo co, to je, cim je to zpusobeno a jestli jo, tak jak to odstranit.. thx
tohle mi dělá monitor v praci.byt tebou tak začnu hledat nahradu. :twisted:
ja tam mam frekvenci 75 a rozlišeni 1024/768 a ma tam nalepku s TCO95 :-)))(je to adi 17")
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba monitoru? jezdici linky

Příspěvek od atomic:) »

RainMakeR píše:
atomic:) píše:nevite cim to muze bejt ze mi tam litaj proste linky a je to videt jak se pohybujou... vetsibou to jde zezdola nahoru.. par lidi mi rikalo ze to je obnovovaci frekvenci, ale ja mam nastaveno 100Hz a i na 85Hz je to to samy.. nejvic je to videt na svetlejch plochach, na tmavejch skoro vubec.. Mam CRT monitor ViewSonic P90f, koupenej na inzerat... pouzivam rozliseni 1280x1024 na frekvenci viz nahore... nevite nekdo co, to je, cim je to zpusobeno a jestli jo, tak jak to odstranit.. thx
tohle mi dělá monitor v praci.byt tebou tak začnu hledat nahradu. :twisted:
ja tam mam frekvenci 75 a rozlišeni 1024/768 a ma tam nalepku s TCO95 :-)))(je to adi 17")
mam ho koupenej na inzerat a teprve nedavno!! dal mi moznost ze ho muzu vratit... mam ho teda vratit a jit sehnat jinej???
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

určitě!!!!!a spiš si kup novej
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“