raid problem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

raid problem

Příspěvek od keno 10 »

dal som si moju 20GB HDD na dynamicky disk vo wine a potom som si dal aj jednu patition lenze vytiahol, som elektriku zapojil som 160 GB nieco som na nom robil a vratil som to s5 20GB a win je na 80GB ale tu 20 mi teraz nemoze vobec najist windows co mam robit ??? :?
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

co s tym moze byt ???mislite ze nieco zhorelo ??
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nejak nechapu ten nazev tematu. Co ma ten problem spolecneho s raidem?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

Butch píše:Nejak nechapu ten nazev tematu. Co ma ten problem spolecneho s raidem?
dynamicky disk si treba dat wo wine ked chces pouzit SW raid windovsacky asi to to zanmena stry ze som to nespomenul :) proste dal som SW raid wo wine ale len som disk previedol na dynamicky ale este som nespravil raid pole ale teraz tam neni vobec ten disk 20GB a ani instalacka winu ho nenasla :(
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

uz som to viriesil :)
balda3
Nováček
Nováček

Příspěvek od balda3 »

Mám dva disky zapojené do RAID 0 a chci aktualizovat BIOS na ZD Asus A8N-SLI Deluxe nForce4, obávám se toho že příjdu o všechna svá data na discích v RAIDu. Jsou moje obavi oprávněné? Předem díky za odpověďi.
ASUS A8N-SLi-Deluxe, AMD64 3500+ NewCastle, MSI RX1950Pro 256MB, 2x 512MB Kingmax Hard-core 466MHZ CL3, 2xSeagate 160GB 7200.7 RAID0, Raptoxx Advance 550W, Logitech MOMO Racing.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

balda3 píše:Mám dva disky zapojené do RAID 0 a chci aktualizovat BIOS na ZD Asus A8N-SLI Deluxe nForce4, obávám se toho že příjdu o všechna svá data na discích v RAIDu. Jsou moje obavi oprávněné? Předem díky za odpověďi.

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=76322
:devil: :devil:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“