pomoc!! příchozí spojení firewall kerio

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
schoot
Nováček
Nováček

pomoc!! příchozí spojení firewall kerio

Příspěvek od schoot »

Kerio firewall mě zobrauje na spodím panelu čtyři příchozí spojení ,ale ve výpisu připojení se nezobrazují??? Jak zjistit co komunikuje?Dík.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc!! příchozí spojení firewall kerio

Příspěvek od Geeker »

schoot píše:Kerio firewall mě zobrauje na spodím panelu čtyři příchozí spojení ,ale ve výpisu připojení se nezobrazují??? Jak zjistit co komunikuje?Dík.
Nebudou to prichozi spojeni samotneho keria? prehled a tm zrusit oznaceni skryt komunikace kerio (prave tlacitko)
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
schoot
Nováček
Nováček

Příspěvek od schoot »

To vím ,ale mám v přehledu všechno rozbalené (všechny programy co by mohli komunikovat vypnuté) ale nic to neukazuje, jen ty čtyří příchozí.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

schoot píše:To vím ,ale mám v přehledu všechno rozbalené (všechny programy co by mohli komunikovat vypnuté) ale nic to neukazuje, jen ty čtyří příchozí.
muzes udelat screen kde vidis ty prichozi spojeni
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“