klonovaný HDD nejede

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
vitas
Nováček
Nováček

klonovaný HDD nejede

Příspěvek od vitas »

Mám problém s klonováním HDD. Klonoval jsem běžně HDD 160GB na HDD 160GB Norton Ghostem 2003 bez problému. Systém WinXp profi, poslední záplaty,NIS2006. Nyní naklonovaný HDD neumožní přihlášení uživatele.Nepomáhá jakýkoliv druh startu WinXp,F8, Ctrl+Alt+Del atd.,prostě dál se nehne.Klonoval jsem i NortonemGhostem 10, výsledek stejný. Rozjede se, WinXp pruhy tmavé nahoře a dole, uprostřed malé logo WinXp a NIC!!! Není možnost se přihlásit. Microsoft popírá to,že by nové záplaty klonování bránily.Klonuji disk na primárním řadiči, klonovaný je na sekundárním.Nepomohlo by: systém a Ghost na třetím, ze kterého klonovat dva, které chci?Dík za odpověď, nebo postrčení.Vitas. :evil:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Otázečka, oba Hdd PATA nebo SATA? někdy blbne SATA na PATA a opačne..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
vitas
Nováček
Nováček

Příspěvek od vitas »

Oba disky PATA. A jak říkám, dříve šlo, teď ne. Norton Antivir nic nenajde, i když Trojan Guarder předtím něco našel. Ale ten tam nechci dávat, protože likviduje Advance Unistallera, takže ho spustím až vyzkouším Ghost s třetím diskem s OS WinXp.
Adam001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam001 »

Mel jsem podobny problem s Ghostem... zkusil jsem Acronis True Image a bylo to v pohode, zkus to taky.
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“