nejde zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
xavi6
Začátečník
Začátečník

nejde zvuk

Příspěvek od xavi6 »

Nedavno som si poprvykrat poskladal sam pc. Vsetko ide bez problemov, ale nejde zvuk. Nemam absolutne predstavu, kde je problem. Repraky funguju urcite, nainstaloval som aj ovladace od zvukovej karty a vo windovse po nainstalovani sa i hry i videa daju spustit. Ked tie ovladace nie su nainstalovane, tak nie. Avsak nejde zvuk. Nejaka rada ? dik

Sempron 3100, Msi k8n neo fsr v.2.,
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Jen mě napadlo - pokud používáš integrovanou zvuk. kartu, nemáš ji náhodou deaktivovanou v BIOSu?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
xavi6
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xavi6 »

kotas : Nad tym som rozmyslal. Presiel som cely bios, ale nenasiel som tam nic, co by mohlo sa tykat zvukovej karty a jej aktivacie. Mozno som to prehliadol, pretoze nie som ziadny odbornik.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak se když tak podívej do správce zařízení -> řadiče zvuku, videa a herních zařízení, jestli tam něco je. Ale toto by problém být neměl, pokud jsi nainstaloval ovladače... (každopádně zkus stáhnout z netu nejnovější verzi těch ovladačů).
Jinak mě napadají fakt už jen nějaké blbosti...jako jestli nemáš ve Windowsech stažený zvuk -> najeď do ovládacích panelů -> zvuky a zvuková zařízení -> ovládání hlasitosti dej naplno a nesmí to dole zatržené "ztlumit vše".
Nejspíš jsi to už zkoušel, ale pro jistotu jsem to sem napsal...
Když tak zkusím vymyslet ještě něco dalšího.
xavi6
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xavi6 »

Stale nic. Nemoze to byt problem so zapojenim v skrinke ? Robil som to prvykrat, i ked na druhej strane je ta zvukovka integrovana, ziadny kabel nebolo treba nikam pichat. :(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“