PC se po 1-2 hod.vypne a zapne
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- tysekma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PC se po 1-2 hod.vypne a zapne
cau
muj problem je,ze kdyz treba 4hodiny mam zaply PC a stahuju na nem,pak si pustim nejakou hru a hraju treba jeden a pul hodiny a pc se samo vypne a zapne(nerestartuje,ono se vypne na 5 sec. a pak se samo zapne).stalo se mi to uz asi 5x za mesic.docela me to stve. dnes se mi to taky stalo,tak jsem sundal bocnici a koukam na to a pasiv na chipsetu byl velmi horky.muze to byt tim pasivem???
sestava: core2duo E6300
Gygabite S3
7900GT 256mb
1024 DDR2
díky
muj problem je,ze kdyz treba 4hodiny mam zaply PC a stahuju na nem,pak si pustim nejakou hru a hraju treba jeden a pul hodiny a pc se samo vypne a zapne(nerestartuje,ono se vypne na 5 sec. a pak se samo zapne).stalo se mi to uz asi 5x za mesic.docela me to stve. dnes se mi to taky stalo,tak jsem sundal bocnici a koukam na to a pasiv na chipsetu byl velmi horky.muze to byt tim pasivem???
sestava: core2duo E6300
Gygabite S3
7900GT 256mb
1024 DDR2
díky
- patap
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Problém bych viděl spíš ve zdroji. Co je zač?
K teplotě chipsetu: Lepší když je ten chladič rozpálený než studený, protože máš jistotu, že se teplo od chipsetu odvádí.
Jinak u gigabytek je normální vyšší teplota chipsetu.
Ještě dotaz. Jak máš větranou skříň?
K teplotě chipsetu: Lepší když je ten chladič rozpálený než studený, protože máš jistotu, že se teplo od chipsetu odvádí.
Ještě dotaz. Jak máš větranou skříň?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- tysekma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdroj je 400w forton
a vetrano skrine je 1x120 vpredu intake a 1x120 vzadu outake
EDIT\ jo a k té horkosti.je opravdu hodne horky.moc dlouho jsem tam ruku neudržel
a vetrano skrine je 1x120 vpredu intake a 1x120 vzadu outake
EDIT\ jo a k té horkosti.je opravdu hodne horky.moc dlouho jsem tam ruku neudržel
Naposledy upravil(a) tysekma dne sob 14. říj 2006, 18:33, celkem upraveno 1 x.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Zkus nějaký druhý kvalitní zdroj. Pokud bude vše OK tak je problém ve zdroji.
//
//
Já sem mohl na chladiči chipsetu Gigabyte KNF-9 grilovat steaky.EDIT\ jo a k té horkosti.je opravdu hodne horky.moc dlouho jsem tam ruku neudržel
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne sob 14. říj 2006, 18:39, celkem upraveno 2 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- tysekma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tysekma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak zdroj si nemám kde pujcit
mate jeste nejake napady???
jinak myslim ze zdrojem to nebude. protoze kdyz uz se to vypne,a zase zapne a ja pustim hru,tak to za pul hodiny zase spadne,ale kdyz oba 120 vetraky pustim na plno,tak se to nevypne a mám to puštěný celý den a v pohode.
takze nevim
PS:zdroj jeste nekde zkusim sehnat.myslite ze by to mohl vyresit ten pasiv na chipsetu???
jinak myslim ze zdrojem to nebude. protoze kdyz uz se to vypne,a zase zapne a ja pustim hru,tak to za pul hodiny zase spadne,ale kdyz oba 120 vetraky pustim na plno,tak se to nevypne a mám to puštěný celý den a v pohode.
takze nevim
PS:zdroj jeste nekde zkusim sehnat.myslite ze by to mohl vyresit ten pasiv na chipsetu???
- tysekma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: